Jaf într-o bancă din Brăila. Hoţul a reuşit să fugă cu banii. VIDEO

O angajată a unei bănci din Brăila a sunat la 112, miercuri, pentru a anunța un jaf. Hoţul a reuşit să fugă cu banii, iar în acest moment oamenii legii sunt pe urmele lui.

13 oct. 2021, 16:03
Jaf într-o bancă din Brăila. Hoţul a reuşit să fugă cu banii. VIDEO

Jaf într-o bancă din Brăila. Angajata din sucursala BRD aflată pe Şoseaua Buzăului a apelat numărul de urgenţă 112 în jurul orelor 14. Publicaţia locală debraila.ro a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere din incinta băncii. Pe imagini s e vede cum un individ cu glugă în cap, masca de protecție și mănuși chirurgicale intră în bancă, se îndreaptă spre o angajată aflată la un birou și îi arată un bilet pe care era notat un mesaj amenințător.

Citeste si Medic şocat de răspunsul taximetristului căruia i-a cerut să-şi pună masca: „Mă întreb ce scandal ar fi făcut dacă ar fi fost internat şi ar fi primit un astfel de răspuns”

Speriată, femeia deschide sertarul cu bani și fuge de la birou. Bărbatul ia nestingherit banii din sertar, după care se face nevăzut. Potrivit surselor din achetă, se pare că ar fi vorba despre suma de 4000 de euro.

Polițiștii și jandarmii brăileni fac verificări pentru localizarea și depistarea persoanei care a furat bani din sucursala bancară, dar și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs jaful.

In acest moment, polițistii impreuna cu jandarmii braileni efectueaza activitați de verificare si cautare pentru localizarea si depistarea persoanei in cauza, precum si pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul“, ne-a informat biroul de presa al IPJ Braila.

Citeste si Situație hilară la Neamț. Proprietarul unui bar a tăiat curentul unui semafor care era alimentat cu energie de la local