JAF la o casă de amanet din Hunedoara. Vânzătoarea, atacată de hoţ cu un spray paralizant

Un bărbat a jefuit, joi, în plină zi, o casă de amanet din Hunedoara, informează România TV. Hoţul a atacat vânzătoarea cu un spray paralizant şi a furat mai multe bijuterii.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 07:49
JAF la o casă de amanet din Hunedoara. Vânzătoarea, atacată de hoţ cu un spray paralizant

Fără cagulă pe faţă, bărbatul a jefuit casa de amanet din centrul municipiului Hunedoara, după ce a pulverizat spray paralizant în faţa vânzătoarei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Adriana Voinea, citat de Mediafax, un bărbat, care nu purta cagulă, a intrat, joi dimineaţă, într-o casă de amanet de pe strada George Enescu din municipiul Hunedoara şi a pulverizat spray paralizant în faţa vânzătoarei, după care a fugit cu mai multe bijuterii.

Conform anchetatorilor, vânzătoarea de la casa de amanet a fost transportată la spital, întrucât avea usturimi la ochi, iar de acolo a fost dusă la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara pentru a da declaraţii.

La faţa locului au mers mai mulţi poliţişti, care fac cercetări pentru a-l identifica şi prinde pe bărbat.

Totodată, poliţiştii au înconjurat zona şi urmează să stabilească dacă jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.

Casa de amanet a mai fost jefuită, la sfârşitul anului 2007, când o vânzătoare a fost împuşcată de două ori de două persoane, care au furat mai multe bijuterii din aur.