JAFURI în plină stradă, surprinse de camerele de supraveghere din Slatina. Cum operează hoţii

Mai multe furturi au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în Slatina. Filmările arată metodele după care operează infractorii.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 08:32
JAFURI în plină stradă, surprinse de camerele de supraveghere din Slatina. Cum operează hoţii

O cameră de supraveghere din Slatina a surprins momentul în care o femeie a fost jefuită în plină stradă de patru bărbaţi. În momentul în care femeia, care era însoţită de un copil, a încercat să treacă printre două maşini, unul dintre hoţi i-a barat calea, în timp ce ceilalţi au venit în spatele ei şi i-au sustras din geanta deschisă portofelul, după care cei patru au plecat liniştiţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O altă înregistrare arată cum un grup de patru adolescenţi sparg un autoturism. După ce şoferul a parcat maşina şi s-a îndepărtat, cei patru tineri aşteaptă câteva minute, timp în care se asigură că sunt în siguranţă, iar apoi sparg geamul cu o piatră, sustrag ceva din maşină şi apoi se fac nevăzuţi.

Un al treilea jaf a fost filmat de o cameră montată în zona spitalului. Doi tineri au spart un automat de cafea şi au furat cutia cu bani, pe care au încercat apoi să o deschidă într-un gang din apropiere. După câteva minute, cei doi s-au întors, pentru a lua şi restul de bani.