JAF la o benzinărie din Maramureş. Hoţii au folosit spray lacrimogen

Jaf la o benzinarie din Borsa, in cursul acestei dimineti, 14 februarie. Mai multi indivizi mascati au tabarat la primele ore ale diminetii peste angajatul societatii, l-au batut, au luat toti banii pe care ii avea in casierie si au disparut. In zona au fost instituite filtre, iar politistii desfasoara cercetari la fata locului pentru a incerca sa descopere indicii care sa ii ajute la identificarea faptasilor. 

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 07:47
JAF la o benzinărie din Maramureş. Hoţii au folosit spray lacrimogen

Potrivit primelor informatii, jaful a avut loc in jurul orei 4:00, la o statie peco de la intrarea in Borsa dinspre Moisei. Indivizii care purtau cagule au intrat in benzinarie, i-au dat casierului cu spray lacrimogen, l-au batut si au luat banii. Norocul proprietarilor este ca in seara dinaintea jafului au ridicat incasarilor si, in plus, multi dintre clientii benzinariei alimenteaza in baza unui card de client. Astfel, hotii au plecat dor cu circa 1.000 de lei. 

Surse oficiale spun ca indivizii mascati au urcat intr-o masina cu numere de Bistrita Nasaud dupa jaful de la benzinarie. Este posibil insa ca autoturismul sa fi fost furat special pentru aceasta lovitura. 

Maşina tâlharilor a fost găsită incendiată la doar un kilometru de locul jafului, cel mai probabil pentru a ascunde dovezile.