Jale în Sectorul 3 din Capitală! Aproximativ 80 de blocuri rămân din nou fără apă caldă

Aproximativ 80 de blocuri din Sectorul 3 al Capitalei, alimentate de Magistrala II Sud, rămân fără apă caldă până joi.

12 sept. 2022, 16:24
Jale în Sectorul 3 din Capitală! Aproximativ 80 de blocuri rămân din nou fără apă caldă

Din cauza avariilor apărute pe rețeaua primară a magistralei II Sud DN 900 din zona B-dul Mihai Bravu, va fi oprită din nou furnizarea apei calde care va afecta 79 de blocuri, anunță Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Citește și Nicuşor Dan anunţ de ultimă oră despre problemele cu apă caldă din Capitală. Sunt veşti proaste pentru bucureşteni

„Având în vedere faptul că toți consumatorii aferenți străzilor, Șos. Iancului, Șos. Pantelimon, Șos. Ștefan cel Mare, B-dul Lacul Tei, Calea Dorobanți, Calea Floreasca, Str. Nicolae Caranfil, vor fi alimentați prin bretele ocolitoare, pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei calde de consum”, a transmis Termoenergetica.

Potrivit autorităților, termenul estimat pentru remedierea avariilor este joi 15 septembrie, ora 24.00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, a menționat compania.

Citește și Ploieștenii pun bidoane cu apă la încălzit pe blocuri: „E de râs, dacă nu ar fi de plâns”. N-au apă caldă până la toamnă!