Jale la Poliţia Rutieră Argeş. Niciun candidat pentru postul de şef la Rutieră nu a reuşit să treacă examenul

Candidaţii pentru postul de şef la Poliţia Rutieră Argeş nu au reuşit să treacă examenul. Cum nimeni nu a obţinut nota de trecere, examenul urmează să fie reluat.

27 apr. 2022, 11:53
Jale la Poliţia Rutieră Argeş. Niciun candidat pentru postul de şef la Rutieră nu a reuşit să treacă examenul

Jale la Poliţia Rutieră Argeş. Toţi candidaţii pentru funcţia de şef la Rutieră au picat examenul. Nimeni nu a reuşit să obţină nota de trecere.

Caz incredibil în Argeş. Candidaţii pentru funcţia de şef la Rutieră au picat examenul

Recent, în Argeş a avut loc examentul pentru ocuparea funcţiei de şef la Poliţia Rutieră. Din păcate, niciunul dintre candidaţi nu a reuşit să obţină notă de trecere, adică peste 7, astfel că examenul urmează să fie reluat.

Citeşte şi Discuție revoltătoare între un operator 112 și un argeșean care a fost atacat de urs: ”Bă ești prost? Mi se rupe de înregistrările voastre!”

Concursul a avut o probă unică de selecție, adică un interviu structurat pe subiecte profesionale. Toţi cei patru aspiranţi la funcţia de şef al Serviciului Rutier sunt candidaţi cu experienţă, potrivit ziarul de argeş. 

Poliția Rutieră Argeș va fi condusă în continuare de către comisarul şef Ovidiu Drăgoi.

Așa ceva mai rar întâlnești! Un primar din Argeș a sunat la 112, după ce a fost bătut de o femeie chiar în instituția pe care o conduce!

Edilul localităţii Berevoești, Bogdan Proca,  a apelat numărul unic de urgențe 112 şi a anunţat faptul că a fost agresat fizic şi verbal, chiar în biroul său.

„În urma verificărilor efectuate de către o echipă de cercetare alcătuită din poliţişti ai Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, o femeie de 37 de ani, din Berevoeşti, ar fi adresat injurii primarului localităţii, în timp ce se aflau în biroul acestuia din sediul instituţiei, iar în timp ce edilul ar fi condus-o afară din încăpere, aceasta i-ar fi provocat leziuni la o mână”, anunţă IPJ Argeş.

Primarul comunei Berevoeşti a suferit câteva zgârieturi la mână. Femeia va fi cercetată în urma scandalului. Deocamdată, poliţiştii au întocmit documente premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, anunţând Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Citeşte şi Primarul din Argeş, dispărut după ce sediul Primăriei a luat foc, a fost găsit. Mihai Marin a fost implicat într-un accident pe Defileul Jiului