Primarul din Argeş, dispărut după ce sediul Primăriei a luat foc, a fost găsit. Mihai Marin a fost implicat într-un accident pe Defileul Jiului

Primarul localităţii Beleţi-Negreşti din Argeş a fost rănit într-un accident produs pe Defileul Jiului, în judeţul Gorj. De două zile, Mihai Marin fusese dat dispărut de familie şi era căutat de poliţişti pentru a fi audiat în legătură cu producerea unui incendiu izbucnit în noaptea de duminică spre luni în sediul Primăriei.

14 dec. 2021, 16:06
Primarul din Argeş, dispărut după ce sediul Primăriei a luat foc, a fost găsit. Mihai Marin a fost implicat într-un accident pe Defileul Jiului
foto: ziarulargesul.ro

Primarul din Argeş, dispărut după ce sediul Primăriei a luat foc, a fost găsit. Edilul a fost implicat într-un accident care a avut loc pe Defileul Jiului în noaptea luni spre marţi.

Mihai Marin a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu cu mai multe răni, dar a refuzat internarea şi a plecat din unitatea medicală.

„Azi noapte, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost adus cu ambulanţa un bărbat care fusese victima unui accident rutier. Pacientul nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol. La Unitatea de Primiri Urgenţe a fost examinat de medicul de gardă care a decis să fie supus unui examen Computer Tomograf, după care a mai fost consultat de un medic ortoped, de un medic neurolog şi de un medic chirurg, care i-au recomandat să rămâne internat. Pacientul a refuzat internarea, acest lucru fiind consemnat în foaia de observaţia de la Unitatea de Primiri Urgenţe pe care bărbatul a semnat că îşi asumă riscurile refuzului internării“, a declarat Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, conform Adevărul.

Citeşte şi: Tânărul suspectat de uciderea celor doi studenţi la Medicină de la Iaşi, prins la Roma

Poliţiştii din Gorj spun că maşina condusă de primarul Mihai Marin a intrat într-un parapet din beton. În urma accidentului, a fost deschis un dosar penal.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleţi, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 – Defileul Jiului, din direcţia Petroşani către Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului. În urma impactului a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviinţarea personalului medical. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a explicat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, potrivit sursei citate.

Familia primarului din comuna Beleţi-Negreşti a anunţat la Poliţie dispariţia acestuia, după ce un incendiu a cuprins sediul Primăriei. Flăcările au distrus arhiva şi mai multe documente importante din Primărie.

Focul s-a manifestat violent la etajul I al clădirii. Potrivit pompierilor, au fost afectate o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi o altă anexă unde era arhiva primăriei, precum şi alte birouri. Lucrătorii de la ISU au transmis că focul a fost pus în mod intenţionat, astfel că Poliţia a deschis un dosar penal.

Citeşte şi: Incendiu puternic la o Primărie din Argeş. Focul a fost pus intenţionat VIDEO