Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea, a murit de Covid la Spitalul Universitar

Olandezul Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea, a murit din cauza noului coronavirus, la Spitalul Universitar din Bucureşti. Bărbatul avea 78 de ani şi suferea de mai multe afecţiuni.

24 oct. 2021, 20:58
Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea, a murit de Covid la Spitalul Universitar

Fostul soț al Angelei Similea, olandezul Jan Hilgen, a murit de Covid la Spitalul Universitar din București. Olandezul Jan Hilgen fusese internat de urgență cu saturația 80.

Surse medicale au explicat că acesta avea multiple comorbidități, printre care și diabet și hipertensiune. Mai mult, acesta a stat acasă mai bine de o săptămână de la declanșarea bolii, și în cele din urmă soția sa a chemat salvarea, fiind dus la Spitalul Universitar.

Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit
Jan Hilgen avea 78 de ani. La spital a suferit un stop cardiac, și nu a mai putut fi resuscitat. Actuala sa soție, cu care este împreună de 30 de ani, după divorțul de Angela Similea, este carantinată și ea la domiciliu, având Covid, potrivit Gandul.

Deocamdată nu se știe când va fi înmormântat Jan Hilgen. Jan Hilgen și Angela Similea au fost căsătoriți din 1974 până în 1991. Căsnicia Angelei Similea cu Jan Hilgen s-a întins de-a lungul a 17 ani, dar nu a avut numai episoade fericite, potrivit declarațiilor făcute de celebra cântăreață de muzică ușoară.

Mama medicului antivaccinist Răzvan Constantinescu a murit. Femeia dezvoltase complicaţii în urma infectării cu coronavirus

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie”, își amintea Angela Similea începuturile relației cu Jan.

”Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam”, a continuat artista.

“Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a «preluat» cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, a rememorat cântăreaţa în biografia ei.

“Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior”, și-a adus aminte afectată Angela Similea.

Ulterior, Angela Similea s-a recăsătorit cu Victor Surdu, iar Hilgen cu Sanda, directoare de serviciu în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă, duminică, 11.725 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-COV-2 şi 389 decese, dintre care 8 anterioare. Dintre cele 389 de decese, 5 au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, 14 la categoria de vârstă 40-49 ani, 35 la categoria de vârstă 50-59 ani, 97 la categoria de vârstă 60-69 ani, 141 la categoria de vârstă 70-79 ani şi 97 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Până astăzi, 44.679 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.