Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

Serghei Mizil trece prin momente grele, după ce sora lui, Sonia Donca, a murit. Vedeta a postat un mesaj trist pe Facebook.

23 oct. 2021, 20:22
Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

Zi tristă pentru Serghei Mizil, după ce sora lui, Sonia Donca, a murit. Celebrul om de afaceri este vizibil afectat de pierderea surorii lui, astfel că a postat o fotografie cu aceasta și a scris un mesaj emoționant.

Serghei Niculescu-Mizil trece prin momente grele, după ce sora lui, Sonia Donca, a murit, la scurt timp după ce l-a pierdut şi pe socrul lui, un perosnaj greu al spionajului românesc din timpul perioadei comuniste. Celebrul om de afaceri a postat o fotografie cu regretata lui soră și a scris un mesaj trisit dedicat acesteia.

Gheorghe Marcu, socrul lui Serghei Mizil, un nume greu al spionajului românesc, a murit

În urmă cu câteva luni, Serghei Mizil a făcut apel la oameni și i-a rugat să meargă să doneze sânge pentru sora lui, care era la acel moment internată în spital.

Celebrul om de afaceri a postat o poză cu sora sa, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj trist. Serghei Mizil a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și plin de viață, însă acum trece printr-o perioadă extrem de grea și asta se poate observa și din mesajul trist transmis de vedetă, astfel că acesta a scris în dreptul pozei că este cea mai tristă zi din viața sa.

„Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Mizil pe pagina sa de Facebook.

„Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie.” a scris Mizil pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Se pare că Sonia Donca avea probleme de sănătate, însă acestea nu au fost făcute publice.

Sora lui Serghei Mizil, a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. În urmă cu mai mulți ani, Emilia Marinela Macovescu, soția fostului ministru de Externe, George Macovescu, a oferit un interviu în care a povestit cum Elena Ceaușescu a intervenit brutal în relatia pe care Nicusor a avut-o, timp de 10 ani, cu Donca, sora lui Serghei Mizil.

Citeşte şi

Serghei Mizil dă verdictul în divorțul anului dintre Prodanca și Reghe: „E tentant, te matolești, dai peste una, te aiurește, te dă peste cap”