Mama medicului antivaccinist Răzvan Constantinescu a murit. Femeia dezvoltase complicaţii în urma infectării cu coronavirus

Mama medicului ieșean Răzvan Constantiescu a încetat din viaţă. Femeia se infectase cu coronavirus la începutul lunii octombrie.

23 oct. 2021, 23:48
Mama medicului antivaccinist Răzvan Constantinescu a murit. Femeia dezvoltase complicaţii în urma infectării cu coronavirus

În urmă cu câteva zile, medicul a anunțat pe Facebook că mama sa a fost diagnosticată cu COVID, după ce ar fi luat virusul de la „o doamna vaccinată”. La momentul respectiv, doctorul preciza că mama lui se zbate „între viață și moarte”.

O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris atunci Răzvan Constantinescu.

Anunţul decesului a fost făcut de Răzvan Constantinescu pe Facebook: „Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea…”.

Pe profilul de Facebook al lui Răzvan Constantinescu apare și un mesaj de condoleanțe din partea lui Luis Lazarus, care l-a invitat deseori în emisiunile sale online.

Condoleanțe, Răzvane!!! La ora difuzării acestei emisiuni, alaltăieri, m-ai avertizat că inevitabilul se va produce, dar nu ai vrut să vorbim despre nefericita situație prin care treceai! Mare om, mare caracter! Suntem alături de tine!”, i-a transmis Lazarus.

Citeste si Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

Medicul susține că are încredere în știință, dar nu și în vaccinul anti Covid-19. Din cauza afirmaţiilor sale publice pe tema vaccinării, acesta a fost suspendat, în luna iulie, de Universitatea de Medicină și Farmacie din Iaşi. Acesta era profesor de Medicină internă și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie. Medicul este acuzat de promovarea de teorii neștiințifice despre pandemie, virus și vaccin.

Răzvan Constantinescu a explicat, pe Facebook, de ce nu are încredere în vaccin.

Știință asta înseamnă: dezbatere, dubiu, argumente. Nu militărie arafatistă, nu propagandă a slujnicelor media, nu speculații cerceliste hilare, nu adevăr absolut, nu gloanțe în spatele protestatarilor! Nu pot lua în serios opiniile celor care cred că o mască de pânză poate stopa infectarea cu un virus transmis (și) prin aerosoli – ăla, clar, e un idiot”, a explicat medicul.

Citeste si Tragedia care i-a cutremurat şi pe medici. Un tânăr din Piteşti a murit de Covid chiar în ziua în care soţia sa a născut

 


loading...