Jandarmii au primit flori pentru acţiunea de miercuri seară

Câţiva tineri au împărţit joi dimineaţă flori jandarmilor aflaţi în Piaţa Victoriei, cu un mesaj de mulţumire pentru felul în care au acţionat miercuri seară.

RomaniaTV.net
02 feb. 2017, 12:25

„Cineva a apărut cu niște buchete de lalele, vreo 100 de fire. A zis că ar vrea să-l ajutăm să le împărțim jandarmilor și să le mulțumim pentru aseară, că au apărat protestatarii de huligani. Cei mai mulți jandarmi au primit florile. Tipul din stânga a zis „gata, ăsta e bastonul meu”, a scris fotograful care a postat o fotografie pe Facebook.

Şi Jandarmeria Română a transmis un mesaj „de pace” pe pagina de Facebook, unde a postat o fotografie cu un jandarm de la divizia de negociatori care se îmbrăţişează cu un protestatar.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur felul în care s-au organizat şi acţionat forţele de ordine care s-au confruntat cu huliganii joi seară în Piaţa Victoriei. El a cerut lămuriri scrise de la ministrul de Interne, Carmen Dan. Ministerul de Interne a anunţat o conferinţă de presă la ora 12.00.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Solicit doamnei ministru de Interne şi ministerului lămuriri scrise urgente despre violenţele din piaţă