Jandarmul cu voce de aur revine! La un deceniu distanţă de momentul în care a smuls lacrimi întregii ţări cu melodia „Eram tânăr cu speranţe”, Nicolae Lăcătuş îşi duce pasiunea mai departe

În 2013, un coleg din Jandarmerie îl filma pe Nicolae Lăcătuş în timp ce interpreta o melodie emoţionantă. Clipul a ajuns rapid pe YouTube, unde a strâns un număr-record de vizualizări într-un timp foarte scurt.

16 ian. 2023, 12:52
Jandarmul cu voce de aur revine! La un deceniu distanţă de momentul în care a smuls lacrimi întregii ţări cu melodia „Eram tânăr cu speranţe”, Nicolae Lăcătuş îşi duce pasiunea mai departe

Nu a mai fost decât un pas până când Jandarmul cu voce de aur a început să facă turul televiziunilor, unde interpreta melodia care îţi rupea sufletul, „Eram tânăr cu speranţe„. Invitat în platoul Acces Direct împreună cu mama sa, Nicolae Lăcătuș a cântat încă o piesă la fel de tristă ca cea care l-a făcut celebru, “Mamă, dulce mamă”. Piesa a fost vizualizată pe pagină de Facebook a emisiunii de mii de ori în câteva minute de la postare. De asemenea, fanii jandarmului au scris sute de mesaje în care l-au felicitat și au rugat-o pe Simona Gherghe să îl invite mai des la TV.

În acelaşi an, Nicolae şi-a încercat norocul la X Factor, dar doar pe Dan Bittman a reuşit să-l impresioneze. Cheloo şi Delia nu au apreciat prestaţia tânărului.

Am senzația că am trăit degeaba”, a spus Bittman înainte de a-i acorda ”DA”-ul.

Delia şi-a argumentat refuzul astfel: „Nu stiu ce ai putea sa faci la X Factor, ai smuls cateva lacrimi cu piesa ta, dar atat. Raspunsul meu e NU„.

Jandarmul cu voce de aur revine! Nicolae Lăcătuş îşi duce pasiunea mai departe

Pe 15 ianuarie 2023, în ziua în care se împlineau 173 de ani de la naşterea poetului-nepereche, Nicolae Lăcătuş i-a adus un omagiu acestuia interpretând melodia „Sara pe deal„.

Astăzi este doar despre tine, despre Opera Poetică a României- Mihai Eminescu 173 de ani„, a scris Jandarmul cu voce de aur pe Facebook, unde a postat clipul în care interpretează melodia.

Nicolae Lăcătuș, lăudat pe contul de Facebook MAI după ce a salvat un pui de porumbel abandonat

În prezent, Nicolae Lăcatuș lucrează la o unitate de jandarmi din București. În 2021, el a apărut pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, alături de un porumbel pe care l-a salvat:

Citeste si Unul din starurile serialului ”The Fast and the furious”, fascinat de manelele lui Narcis de la Bărbuleşti: „Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea ta! Mulțumesc mamei mele că mi-a trimis clipul”

L-a găsit între mașinile din apropierea locului, unde avea postul de serviciu. Era un pui părăsit, care se chinuia să supraviețuiască, cu puține șanse de reușită în mijlocul Bucureștiului unde traficul este extrem de aglomerat. L-a hrănit cu o seringă, până când a început să mănânce singur, iar când a văzut că poate da din aripi, i-a dat drumul să se bucure de zbor. Însă, imediat, Gălăgie, așa cum l-a numit, s-a întors la el. De atunci, a fost adoptat și face parte din familia lui, alături de cei trei câini pe care îi are. Gălăgie este al doilea porumbel salvat de colegul nostru. Pe primul, care avea un picior rupt, l-a dat unei asociații, care se ocupă de animale rănite, bineînțeles, după ce l-a tratat până când s-a însănătoșit.

PS – Pe Nicolae, colegul nostru, îl știți de acum 8 ani, atunci când era apreciat pentru vocea lui deosebită. Cu siguranță și sufletul este la fel”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

De altfel, Nicolae este un mare iubitor de animale. Contul său de Facebook este plin de poze cu animăluţe, în special căţei şi pisici.

Citeste si Gestul tulburător pe care Nuami Dinescu îl face an de an în memoria regretatei sale prietene Cristina Ţopescu: „Fac asta pentru că Biserica nu acceptă incinerarea și atunci nici o pot trece pe pomelnic, nu îi pot face parastas”