Jared și Michaela din serialul „Manifest” sunt împreună și în viața reală. Cum au reacționat fanii la aflarea acestei vești

Actorii J.R, Ramirez și Melissa Roxburgh nu formează un cuplu numai în serialul „Manifest”. Fanii sunt în extaz!

22 dec. 2022, 12:53

Starurile din „Manifest”, J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh, și-au surprins fanii. Cei doi se află împreună în vacanță, într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume, și împărtășesc fotografii cu urmăritorii lor din social media.

Protagoniștii serialului tocmai ce au încheiat acum o lună filmările sezonului 4 din „Manifest”, o producție cu foarte mult succes pe Netflix. Acum, cuplul se relaxează în insulele Fiji. Aceștia nu au confirmat relația în spațiul public, dar fotografiile postate pe Instagram dau de înțeles.

Citește și: Meghan Markle aruncă în aer familia regală a Marii Britanii. Noi acuzaţii şocante în documentarul Netflix

Nu e prima oară când formează un cuplu

În 2020, în timpul filmărilor pentru „Manifest”, în pandemie, Ramirez și Melissa ar fi încercat să fie împeună. Și atunci, ca și acum, nu și-au asumat legătura romantică în public, dar potrivit speculațiilor, ar fi format un cuplu.

Din păcate relația s-ar fi tertminat după numai câteva luni, bărbatul pozând iarăși îm burlacul ideal. Conexiunea dintre ei pare că a fost una puterrnică, deoarece acum s-au întors unul la celălalt, și par mai fericiți ca niciodată, în fotografiile pe care le postează.

Citește și: „1899”, serialul Netflix care a dat topurile peste cap. „Pune Europa pe o navă, în ocean, de unde nu poți scăpa, și fă un experiment”

O mare parte din fani s-au bucurat la aflarea veștii, însă pentru unele doamne și domnișoare a fost doar un motiv de suferință. Ramirez este considerat, la 42 de ani, unul dintre cei mai frumoși și sexy actori din lume.

În „Manifest” joacă rolul unui polițist care devine locotenent. Este împreună cu Michaela Stone, care se afla la bordul avionului 828 și reapare după 5 ani, după ce atât ea, cât și restul pasagerilor au fost considerați morți.