Jean-Claude Van Damme intonează imnul României! Mesajul transmis de starul de la Hollywood de Ziua Națională

Celebrul star american, Jean-Claude Van Damme, a transmis românilor un mesaj devenit viral pe TikTok de Ziua Națională a României. Vedeta a impresionat cu acest gest, astfel că internauții îl cer deja ca președinte!

02 dec. 2023, 18:30
Jean-Claude Van Damme intonează imnul României! Mesajul transmis de starul de la Hollywood de Ziua Națională
Jean-Claude Van Damme intonează imnul României! Mesajul transmis de starul de la Hollywood de Ziua Națională

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme s-a filmat în timp ce ascultă imnul României în mașină, ba chiar pare că simte spiritul acestei zile pline de însemnătate pentru românii de pretutindeni. Vedeta de la Hollywood a transmis și un mesaj cu această ocazie!

Citește și: Cristian Țânțăreanu, petrecere pe cinste de 1 Decembrie. A chemat lăutari, a luat preparate tradiționale și a petrecut cu prietenii : „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”

Jean-Claude Van Damme, mesaj pentru români de Ziua Națională

Deși filmarea cu marele actor care ascultă imnul „Deșteaptă-te, române!” nu e actuală, românii au fost la fel de entuziasmați să îl vadă pe actor în această ipostază. Ba mai mult, unii l-au propus în funcția de președinte al României!

„Hei, România! Zi Națională fericită, fericită! Mă aștept să fie o zi grozavă pentru tine. Mulțumesc tuturor fanilor mei. Fără voi nu aș fi astăzi aici. Vă mulțumesc tuturor!”, ne-a transmis protagonistul multor filme de acțiune, dar nu numai, de peste hotare.

@anarchyssTRAIASCA NATIA ROMANA! SUS CU EA! ✋🟦🟨🟥

♬ sunet original – CZC PREZENT

După această urare, fanii s-au înflăcărat și l-au cerut pe actor drept președinte al României, în locul lui Klaus Iohannis: „Jean Claude Van Damme președintele României”, „Mai mult iubește Van Damme România decât Iohannis”.

Alții i-au mulțumit pentru că le-au făcut copilăria mai frumoasă cu filmele lui: „Din cauza ta mă băteam cu frati-miu când se termina filmul cu tine. Eu eram Van Damme și frati-miu Bruce Lee”, „Un mare actor! Care nu e plin de figuri că alții! Un om care s-a îndrăgostit de România! Cu filmele lui am crescut!”, „Numai eu am senzația că Van Damme e român? Am crescut cu filmele lui”, „Este mai român că românii…te respect, cu tine am crescut…”.

Citește și: Victor Ciutacu, petrecere cu lăutari de 1 Decembrie după ce România TV a fost pe primul loc în audiențe: „Sunt arogant și am de ce”