Cristian Țânțăreanu, petrecere pe cinste de 1 Decembrie. A chemat lăutari, a luat preparate tradiționale și a petrecut cu prietenii : „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”

Cristian Țânțăreanu, în vârstă de 79 de ani, a dat o petrecere de zile mari de Ziua Națională a României. S-a întors recent din Thailanda și și-a chemat acasă cei mai apropiați prieteni cu care s-a distrat pe cinste.

02 dec. 2023, 13:00
Cristian Țânțăreanu, petrecere pe cinste de 1 Decembrie. A chemat lăutari, a luat preparate tradiționale și a petrecut cu prietenii : „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”

Printre invitații lui Cristian Tânțăreanu s-au numărat prieteni și lăutari, cum ar fi Valentin Sanfira și soția lui, Codruța, Eugenia Nicolae sau Liza Panait, soțul și fiica ei.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu 14 ani și vindecat, iar acum vrea să-și trăiască viața din plin. De 1 Decembrie a chemat lăutarii și a pus la dispoziția tuturor invitaților preparate tradiționale românești. Atmosfera a fost întreținută de OVI și Eugenia Nicolae.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu, decizie de ultimă oră după fuga lui Cherecheş: „Am înţeles că sunt coincidenţe, nimic nu este întâmplător”

Omul de afaceri român nu ratează vreo ocazie să petreacă alături de artiști și prieteni.

„Așa petrec eu de Ziua Națională, 1 Decembrie cu muzică bună, lăutari și mâncare bună. Avem fasole cu ciolan, carne de porc la proțap, jumări, slănină, șorici, pateu de casă, curcan, mititei, vin roșu fiert și țuică, plăcintă de dovleac și cu brânză. Ia uitați-vă ce este pe aici. Vă dați seama că puteam să fiu și eu în altă parte, într-o altă țară, dar eu sunt mândru ca sunt român și iubesc România. Am vrut să petrec românește de Ziua României. Tocmai am revenit din Thailanda dintr-o vacanță. De sărbători voi petrece tot aici, în același stil, iar după sărbători voi merge într-o țară caldă”, a declarat pentru viva.ro, Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu s-a vindecat de cancer

După ce s-a vindecat de cancer, Cristian Țânțăreanu s-a implicat activ în construcția unui complex de evenimente. La 79 de ani, milionarul se implică în afacerile sale, iar averea sa se ridică la 20-30 de milioane de euro.

„Eu mă simt foarte bine acum, în afară de cancerul ăla vechi, de care am scăpat, eu n-am mai nimic grav. A, că mai apar eu, pe la tv, și zic că nu mai prind Crăciunul și că-s pe moarte, să nu credeți tot! Sunt doar poante de-ale mele. În prezent, mai iau ceva pastile, pentru tensiune, dar și niște vitamine, iau, da, niște pilule, ce-mi dă nevastă-mea”, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech.

Citește și Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu: ”I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”