Cine era prietenul lui Dani Mocanu, mort într-un accident rutier. Apare în poza cu Jean-Claude Van Damme

Una dintre victimele teribilului accident rutier de la Focșani este un prieten al manelistului Dani Mocanu, care se fotografiase și el cu Jean-Claude Van Damme.

09 aug. 2021, 12:04
Cine era prietenul lui Dani Mocanu, mort într-un accident rutier. Apare în poza cu Jean-Claude Van Damme

Cine era prietenul lui Dani Mocanu, mort într-un accident rutier. Săptămâna trecută, trei persoane au murit într-un accident auto petrecut la Focșani, după ce mașina în care se aflau a derapat din cauza carosabilului umed și a vitezei excesive.

Cine era prietenul lui Dani Mocanu, mort într-un accident rutier

Cătălin Enache, unul dinte cei decedaţi, era polițist și avea o relație de prietenie cu Dani Mocanu. El devenise cunoscut după ce fusese prins sub influența drogurilor în timp ce conducea. Recent, și el apăruse în pozele pe care maneliștii și le-au făcut cu celebrul actor Jean-Claude Van Damme. „E lumea plină de invidie și e normal să scoată vorbe urâte la adresa ta atunci când Dumnezeu te-a făcut valoare! În fine, îmi văd de treaba mea”, spunea Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu, un nou clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Cum s-au filmat cei doi VIDEO

„În cursul nopţii, la ora 01.20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 – E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat”, anunțau polițiștii după accidentul în care au murit trei persoane. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, toate cele trei persoane cu vârste între 18 şi 30 de ani au suferit leziuni incompatibile cu viaţa în urma impactului dintre cele două autovehicule. Conducătorul tirului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului şi, potrivit Poliţiei, acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție de la ISU Vrancea, de la Ambulanță, dar și de la Poliție și Jandarmerie.