Jean Marinescu, dezamăgit că nu se dezbate campania negativă dusă contra românilor din Marea Britanie

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a declarat sâmbătă într-o conferinţă de presă la sediul PDL din Alexandria că 'în urma campaniei extrem de dure împotriva românilor şi bulgarilor'' care doresc să muncească în Marea Britanie, a propus, alături de alţi colegi, o dezbatere în Parlamentul European privind declaraţiile primului ministru David Cameron, transmite Agerpres.

07 dec. 2013, 13:56
Jean Marinescu, dezamăgit că nu se dezbate campania negativă dusă contra românilor din Marea Britanie

‘Din păcate, socialiştii şi liberalii nu au susţinut o astfel de iniţiativă, dar, totuşi, de la 1 ianuarie 2014, nu se vor putea introduce alte restricţii pentru românii şi bulgarii care doresc să muncească în orice ţară a Uniunii Europene’, a spus Marinescu.

‘Cu siguranţă, însă, vor trebui respectate toate legile statelor în care ei se vor afla şi, bineînţeles pe cele ale Uniunii Europene’, a afirmat europarlamentarul.

În opinia sa, ‘actualul Guvern este incapabil să încheie acordul de parteneriat cu Uniunea Europeană (…), agenda sa neavând nicio legătură cu agenda europeană’.

‘Este clar că Guvernul duce ţara într-o direcţie greşită, în condiţiile în care prin bugetul pe anul viitor nu se promovează măsuri economice reale şi nici investiţii generatoare de noi locuri de muncă’, a mai precizat europarlamentarul şi vicepreşedintele PDL. El este prezent în Teleorman pentru a supraveghea alegerile din competiţia internă a Partidului Democrat-Liberal privind stabilirea candidatului la prezidenţialele din 2014, dintre Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă.

VEZI SI:

Cătălin Predoiu: Bugetul votat este antinaţional şi nerealist, e îndreptăţit preşedintele să rămână pe poziţie