Jean Paler a condus OPT ANI fără permis

A umblut ani la rând sălile de spectacol şi a făcut oamenii să râdă cu lacrimi. Jean Paler a ţinut ascuns un secret la care nimeni nu s-ar fi aşteptat pe care l-a dezvăluit de curând.

15 feb. 2015, 19:38
Jean Paler a condus OPT ANI fără permis

Într-un moment de sinceritate maximă, celebrul actor s-a hotărât să spună un secret pe care l-a ţinut ascuns atâţia ani. Îndrăgostit de şoferie, Jean Paler şi-a satisfăcut această plecere, însă…fără a avea permis de conducere. „Am condus opt ani şi nu am avut niciodată permis. Nu am avut niciodată permis. Nu am făcut şcoala. Am o vorbă: am fost de patru ori să dau, dar era închis.

Jean Paler, în stare gravă. Actorul se află la secţia de terapie intensivă

M-au oprit poliţiştii de n ori şi le spuneam foarte sincer, era în faza că nu mai era loc de întors, şi spuneam în faţă, coboram şi le spuneam foarte sincer, dar mă pufnea şi râsul, n-am carnet. În pufnea şi pe el râsul…”, a spus amuzat de situaţie Jean Paler, pentru emisiunea StarNews, de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu.

Jean Paler, transformare şocantă din cauza bolii. FOTO

Îndrăgitul actor şi-a amintit că o dată s-a urcat la volan travestit şi a avut ghinionul s-l oprească poliţiştii, însă şi de acea dată a scăpat basma curată. Omul legii a rămas mască când l-a văzut pe actor, a râs, şi-a cerut scuze şi l-a lăsat să plece liniştit. Dacă ştia sau nu Jean Paler că faptele lui se poat lăsa cu dosare penale, numai el ştie. Cert este că actorul a scăpat de fiecare dată datorită notorietăţii, dar şi a umorului.

Citeşte şi Jean Paler se joacă cu viaţa. Transformare INCREDIBILĂ a actorului: „Mi-e frică….”