Jean Paler, devastat de facturile uriașe la gaze și energie electrică. Ce sume a avut de achitat pentru două camere: „M-au rupt!”

Jean Paler, celebrul actor de comedie, s-a trezit cu facturi uriașe la gaze și lumină, motiv pentru care îşi face griji legate de stabilitatea sa financiară.

24 mart. 2022, 14:55
Jean Paler, devastat de facturile uriașe la gaze și energie electrică. Ce sume a avut de achitat pentru două camere: „M-au rupt!”
Jean Paler, devastat de facturile uriașe la gaze și energie electrică

Jean Paler, devastat de facturile uriașe la gaze și energie electrică. Regularizarea i-a adus o factură de 1.100 lei la gaze şi de 800 de lei la energie electrică. Artistul a reuşit să le plătească doar pentru că , de la începutul lunii martie, a început să joace în spectacole.

Jean Paler, devastat de facturile uriașe la gaze și energie electrică

Artistul îşi face probleme doar la gândul că va primi iar, în cutia poștală, facturi uriașe la lumină și la gaze. „Am primit facturi mari. M-au rupt. Stau la fiecare final de lună cu inima ca un purice, de teama cât or mai veni iar facturile. La nimic nu mă mai gândesc decât la facturi.  Nu am nicio reducere sau cel puțin nu știu eu de așa ceva. Au venit așa, peste așteptări, iar eu am un apartament cu două camere, ce fac alții care au spațiu mai mare? Este strigător la cer!”, a declarat Jean Paler pentru Fanatik.

Jean Paler a dezvăluit drama prin care trece: „M-au uitat toţi. Am 840 de lei pensie şi medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună”

„Asta vorbeam și cu Gabriel Dorobanțu, despre facturi. Dar la el este, totuși, mai bine decât la mine acasă. La o casă mai poți scăpa de gaze, improvizezi o sobă și te scoți. Faci centrală pe lemne, cu talaș și rumeguș, și ai căldură în toată casa. Eu am centrală termică și consumă destul de mult pentru apă caldă la bucătărie și la baie, dar face și căldură în toată casa. Cu toate astea, să nu vă imaginați că am în casă nu știu câte grade și mor de cald. O țin pe 17 sau 18 grade, cu mult sub cât o țineam în alte ierni, iar la Sinaia este frig”, a mai adăugat Jean Paler.

Jean Paler: „M-am obişnuit cu infarct după infarct”

„În ianuarie mi-a venit o factură la gaze de 1.100 lei, iar la lumină de 870 de lei. Practic, pe amândouă am scos din buzunar 2.000 de lei. Noroc că mai merg de colo, colo și fac treabă și am cu ce să le plătesc. În cinci ani cred că o să ajungem să ne strângem cureaua de la pantaloni cu cureaua de la ceas! Să vedeți cât o să crească în continuare prețurile, și la utilități, și la alimente. Iar guvernanții o să pună totul pe seama războiului din Ucraina. Acum au motive în plus, să scumpească iar totul”, a mai declarat Jean Paler.