Jean Paler, dezvăluiri despre problemele sale de sănătate. Actorul are 9 stenturi la inimă și un defibrilator. „Am făcut trei infarcte. Dumnezeu mă iubește”

Jean Paler a vorbit recent despre starea lui medicală. În toamna anului trecut, actorul a fost internat în spital timp de trei luni.

15 ian. 2024, 18:22
Jean Paler, dezvăluiri despre problemele sale de sănătate. Actorul are 9 stenturi la inimă și un defibrilator. „Am făcut trei infarcte. Dumnezeu mă iubește”

Jean Paler are mari probleme de sănătate. De-a lungul anilor, actorul a suferit trei infarcte, unul dintre ele chiar pe stradă, la Sinaia, unde locuiește.

„Ultima oară, acum trei săptămâni, mi s-au mai montat două stenturi, în total am 9, plus un defibrilator. Am făcut 3 infarcte, dacă stăm să le calculăm, să adunăm, să le punem una lângă alta, m-a iubit enorm de mult și mă iubește. Probabil genul ăsta de oameni, cum sunt eu, sunt iubiți de Dumnezeu sau au Dumnezeul lor. Îi mulțumesc și mă înclin în fața Lui, chiar dacă nicio făptură omenească nu l-a văzut”, a declarat Jean Paler la Kanal D.

Citește și Imagine emoţionantă cu fiica Elenei Udrea. Eva Maria zâmbeşte fericită alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov FOTO

Jean Paler a lămurit și presupusa neînțelegere pe care ar fi avut-o cu Alexandru Arșinel, care a murit în septembrie 2022. Cu ani în urmă, Alexandru Arșinel a vrut să îl ajute pe Jean Paler, care se confrunta cu probleme financiare. S-a răzgândit însă, deoarece a considerat că Jean Paler nu poate să-și respecte programul la Teatrul Constantin Tănase, deoarece avea un program prea încărcat încercând să facă rost de bani.

Atunci când Jean Paler a aflat că Alexandru Arșinel s-a răzgândit, a fost cu adevărat dezamăgit și a spus că nu se aștepta să primească o asemenea replică usturătoare din partea colegului său de breaslă.

„I-ați purtat pică lui Alexandru Arșinel?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Jean Paler.

„Doamne ferește, lui Sandu, pentru că așa îi spuneam. Lui Sandu, niciodată, Stelei (n.r.: Popescu), nimănui, absolut nimănui. Nu sunt un om care port pică și ranchiuni, nu mi-a plăcut sentimentul de a purta ranchiună cuiva. Sentimentul ăsta nu-mi aparține. M-a întristat că a spus lucrul ăsta, dar m-a întristat doar 30%, să vorbesc procentual, pentru că 70% avea dreptate. Nu m-am ținut de Teatrul Constantin Tănase, cu toate că ei au tras permanent de mine, alergând după bani, să fac bani, și având atât de multă treabă peste tot. Am tot ciugulit, sunt o ciugulitoare”, a declarat Jean Paler.

Citește și Elwira Petre, despre experiența postului intermitent de 72 de ore: „Îmi venea să sparg toți pereții din casă”