Jean Paler, din nou pe patul de spital. Marele actor a ajuns la disperare: „Nu mă pot ține pe picioare, m-au terminat total”

Îndrăgitul actor Jean Paler și-a petrecut ultimele luni internat în spitale, iar starea lui de sănătate nu pare să se îmbunătățească. Medicii au decis că artistul trebuie supravegheat constant și asistat medical.

16 oct. 2023, 10:49
Jean Paler, din nou pe patul de spital. Marele actor a ajuns la disperare: „Nu mă pot ține pe picioare, m-au terminat total”
Jean Paler, din nou pe patul de spital. Marele actor a ajuns la disperare: „Nu mă pot ține pe picioare, m-au terminat total”

Jean Paler se confruntă cu probleme de sănătate de luni bune și nu știe cum să le mai facă față. Afecțiunile grave de care suferă îi dau mari bătăi de cap actorului, care este în continuare internat în spital, după ce și ultimele luni și le-a petrecut pe paturile din instituțiile spitalicești. Artistul a declarat că starea lui nu este una deloc bună și că, cel mai probabil, va rămâne sub supravegherea medicilor și în perioada următoare.

Citește și: Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”

Jean Paler are tot mai multe probleme de sănătate

Ultimele trei luni din viața lui Jean Paler nu au fost deloc ușoare. Din cauza problemelor de sănătate grave cu care se confruntă, actorul a fost nevoit să petreacă foarte mult timp în spitale, acolo unde se află și în prezent, sub supravegherea cadrelor medicale. Recent, comediantul a povestit că starea lui nu s-a îmbunătățit, ba chiar se simte tot mai rău, deși a fost până acum internat în nu mai puțin de cinci instituții spitalicești.

De câteva zile, Jean Paler se află la Spitalul Fundeni din București, acolo unde crede că va mai rămâne și în perioada următoare, căci problemele sale cardiace au ajuns să fie acute, ba chiar să îi pună viața în pericol. Totuși, Jean Paler nu se dă bătut și se străduiește să continue lupta cu boala ce nu pare să vrea să îi dea pace.

„Eu acum sunt în spital, trag de mine cât pot acum. În momentul de față sunt la Spitalul Fundeni, internat. De mai multe zile sunt aici și cred că o să mai stau o perioadă. Nu plec curând! De pe 13 august stau prin spitale, este al cincilea spital unde sunt internat. Am probleme mari de sănătate, am probleme cardiace gradul IV, situația nu este atât de bună pe cât mi-aș dori din punct de vedere medical”,  a declarat Jean Paler pentru Click.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, Jean Paler declara că va fi internat din nou în spital, unde i se vor reface analizele la inimă, lucru care s-a și întâmplat, însă mult mai devreme decât se aștepta actorul. Actorul de comedie a mai dezvăluit că se deplasează foarte greu, însă are parte de sprijinul copiilor săi, care fac tot posibilul să îi fie alături în aceste clipe grele din viața sa.

„Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași simt nevoia să mă așez. Scrie și în biletul de externare că trebuie să fiu susținut de cineva, vede de mine fiica mea, dar vine și băiatul de la București(…)  Pe 16 octombrie, la ora 7.00 dimineața, trebuie să ajung la București, la Spitalul Fundeni, la internare, la secția Cardiologie. Am mai fost la ei, și acum doi ani, m-au mai pus o dată pe picioare, dar n-am mai ajuns acolo pentru că nu au mai avut paturi libere.  Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care m-a mai tratat, îmi va relua toate analizele la inimă, ca să vadă ce se întâmplă, căci am fost în 4 spitale și mi-au schimbat de 4 ori tratamentul zilnic, schema de tratament. Mi-au scos, mi-au pus și m-au terminat total. El este speranța mea, m-a chemat de urgență!”, a afirmat Jean Paler pentru Playtech.ro.

Citește și: Drama imensă prin care trece Jean Paler. L-a abandonat toată lumea şi trăieşte dintr-o pensie de mizerie!