Jean Paler, la terapie intensivă, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Comediantul Jean Paler se afla în turneu când i s-a făcut rău. În ultimele săptămâni s-a simțit tot mai rău, ba chiar și-a anulat și câteva spectacole.

19 aug. 2023, 12:28
Jean Paler, la terapie intensivă, după ce i s-a făcut rău pe scenă
Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. "Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!"

Clipe grele pentru actorul Jean Paler. Acesta se află internat într-un spital din Ploiești, la terapie intensivă, iar medicii îl vor mai ține pentru câteva zile.

Problemele de sănătate sunt mari, inima este cea care îi face probleme. Cele mai multe spectacole le-a avut pe litoral în această vară, însă în ultimele zile s-a simțit tot mai rău, astfel că a fost nevoit să anuleze șase dintre ele.

Citește și: Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”

În ultimii ani, Jean Paler a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Actorul în vârstă de 70 de ani are probleme grave de sănătate. A facut infarct dupa infarct, are mai multe stenturi montate, iar medicii se mira cum de mai poate sta in picioare, pentru ca inima lui functioneaza la capacitate de doar 30%. Chiar si acum, când se simte rău, actorul se gândeste la spectatori și regretă că a fost nevoit să își anuleze spectacolele de la mare.

Citește și: Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. „Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!”

„Sunt foarte dezolat și supărat că am ajuns aici! Am ani mulți în spate de teatru și enorm de multe spectacole, de ordinul sutelor poate miilor jucate cu public în picioare și care nu mă lasă să ies din scenă, ceea ce se întâmplă și acum la mare. Dar nu sunt folosit și nu mi se acordă atenție la adevărata mea așa-zisă valoare. Umorul de calitate se caută la greu, dar pe toți nu îi interesează decât să facă bani din tot felul de alte genuri, numai de umor nu! Nu se vrea calitate! Cantitate financiară! Nu vreau să supăr pe nimeni, cu mesajul meu, mai bine să mă retrag și să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit. În rest, sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă”, a declarat Jean Paler pentru wowbiz.ro în urmă cu ceva timp.