Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. „Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!”

Jean Paler este gata să renunţe la scenă din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă, dar şi a dezamăgirilor profesionale suferite în ultima perioadă.

09 aug. 2023, 11:35
Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. „Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!”
Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. "Să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit!"

Veste teribilă despre marele artist Jean Paler. Artistul a ajuns la concluzia că nu este folosit la adevărata sa valoare, deși publicul îl așteaptă pe scenă, acuzând organizatorii că sunt interesați doar să facă bani.

„Sunt foarte dezolat și supărat că am ajuns aici! Am ani mulți în spate de teatru și enorm de multe spectacole, de ordinul sutelor poate miilor jucate cu public în picioare și care nu mă lasă să ies din scenă, ceea ce se întâmplă și acum la mare. Dar nu sunt folosit și nu mi se acordă atenție la adevărata mea așa-zisă valoare. Umorul de calitate se caută la greu, dar pe toți nu îi interesează decât să facă bani din tot felul de alte genuri, numai de umor nu! Nu se vrea calitate! Cantitate financiară! Nu vreau să supăr pe nimeni, cu mesajul meu, mai bine să mă retrag și să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit. În rest, sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă”, a declarat Jean Paler pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”

Celebrul actor are un venit lunar de doar 920 de lei, locuiește în Sinaia și vara merge în Constanța pentru a susține spectacole: „Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”.

Citeşte şi: Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card: ”Sunt într-o situație disperată. Nu mai am cuvinte”

Artistul are mari probleme cu inima, iar medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. „Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a precizat Jean Paler.