Jean Paler, uitat de sărbători. Nu a mai fost chemat la spectacole: „Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare”

Jean Paler a fost uitat de sărbători. În vârstă de 69 de ani, actorul se confruntă cu grave probleme de sănătate, însă nu a renunţat la spectacole. Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artistul este trist pentru că nu a primit nicio ofertă.

24 dec. 2021, 13:52
Jean Paler, uitat de sărbători. Nu a mai fost chemat la spectacole: „Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare”
Jean Paler, uitat de sărbători

Jean Paler, uitat de sărbători. Actorul s-a retras la Sinaia, acolo unde locuiește de o bună perioadă şi acolo va petrece și sărbătorile de iarnă. Ceea ce l-a întristat foarte tare a fost faptul că nu a mai fost chemat la evenimente de Crăciun şi de Revelion.

Citeşte şi: Jean Paler împlinește 69 de ani. Drama copleșitoare a îndrăgitului actor de comedie: „Am plâns mai mult decât am râs!”

Jean Paler, uitat de sărbători

Încă locuiesc în Sinaia. De Crăciun anul acesta stau acasă. Și de Revelion. Anul acesta am cântat o lună de zile la mare și, pentru mine, a fost un pic mai bine decât anul trecut… ca public, ca toate…

Sunt puțin răgușit. Am băut un suc rece. Am petrecut de ziua mea cu ai mei, au făcut un drum la mine. Seara am urcat pe scenă la Sala Palatului, iar înainte m-au serbat cei de la Observator.

Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare, dar sunt bun de muncă și de spectacole. Acum e prea târziu să mă mai cheme cineva. Sâmbătă e Crăciunul, cine să mă mai cheme? Peste o săptămână Revelionul, iar eu stau acasă, nu prestez!

Unii aduc DJ și nu mai angajează artiști! Am vorbit și cu mai mulți colegi de-ai mei și mulți dintre ei stau acasă anul acesta. Aștept botezuri, cumetrii, divorțuri… Unii serbează și divorțurile! Poate mă împac eu bine cu mireasa și plec cu ea!„, a declarat Jean Paler pentru Click.ro.