Jeff Bezos, mesaj către DiCaprio după ce soţia afaceristului nu şi-a putut lua ochii de la actor: „Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva…”

Jeff Bezos a transmis un mesaj către DiCaprio după ce soţia afaceristului nu şi-a putut lua ochii de la actor. În imaginile suprinse la un eveniment monden, atenţia lui Lauren Sanchez este toată îndreptată către Leonardo DiCaprio, pe care aproape că nu vrea să îl lase să plece de lângă ea.

10 nov. 2021, 12:39
Jeff Bezos, mesaj către DiCaprio după ce soţia afaceristului nu şi-a putut lua ochii de la actor: „Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva…”
Jeff Bezos, mesaj către DiCaprio

Jeff Bezos, mesaj către DiCaprio. Al doilea cel mai bogat om de pe Pământ a dat curs unei provocări online după ce un videoclip cu iubita sa, în care îi făcea ochi dulci lui Leonardo DiCaprio, a devenit viral. Mai mult decât atât, l-a făcut pe miliardar ţinta ironiilor.

Citeşte şi: Gest caritabil impresionant, făcut de Jeff Bezos după călătoria în spaţiu: „Pot împărţi averea”

Jeff Bezos, mesaj către DiCaprio

Găseşte pe cineva care să te privească aşa cum îl priveşte iubita lui Jeff Bezos pe Leonardo DiCaprio” sau „Când ai miliarde, dar nu eşti Leonardo DiCaprio…” – sunt doar două dintre comentariile internauţilor pe Twitter.

Miliardarul a intrat în joc şi a postat o fotografie în care îl ameninţa, în spirit pe glumă, pe celebrul actor. În imagine, Jeff Bezos apare la bustul gol, iar în faţa lui este o pancartă de avertizare pe care scrie „Pericol! Stâncă abruptă!”, alături de mesajul „Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva…”.

Actorul nu a dat curs, până în acest moment, provocării.

Jeff Bezos şi Lauren Sanchez sunt împreună de aproape trei ani. Relaţia lor a devenit oficială la începutul lui 2019, când miliardarul a anunţat că divorţează, după 25 de căsnicie, pentru a fi împreună cu fosta jurnalistă.

Elon Musk râde public de Jeff Bezos, după ce l-a depăşit în topul miliardarilor

Averea lui Elon Musk a ajuns la 200 de miliarde de dolari, fiind a treia persoană care atinge această valoare, după Jeff Bezos și după Bernard Arnault, care s-a poziționat pentru scurt timp în topul celor mai bogați oameni ai lumii, în august 2021.

Ca să marcheze momentul, Musk a spus că îi va trimite lui Bezos, pe care l-a detronat din nou din poziția de cel mai bogat om din lume, două suveniruri care să îi amintească unde se află cei doi în clasamentul miliardarilor. „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris directorul executiv al Tesla, într-un e-mail pentru Forbes.

Mesajul ironic al excentricului Elon Musk nu este o surpriză, el acuzându-l în trecut de două ori pe Jeff Bezos că l-ar fi copiat, în amebele postări de pe Twitter folosind un emoji de pisică. Mai întâi în aprilie 2019, când Amazon şi-a anunțat planurile de a lansa sateliți care se conectează la internet, în competiție cu SpaceX-ul lui Musk, și în iunie 2020, când Amazon a achiziționat compania Zoox, care se ocupă de autoturisme, la fel ca Tesla.