Jeff Bridges, detalii despre lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul SARS COV 2: „Cancerul de care sufăr a fost floare la ureche”

Actorul Jeff Bridges a vorbit despre lupta crâncenă pe care a dus-o în perioada în care a fost infectat cu coronavirus, cu atât mai mult cu cât s-a confruntat cu o formă severă a infecţiei.

15 sept. 2021, 15:28
Jeff Bridges, detalii despre lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul SARS COV 2: „Cancerul de care sufăr a fost floare la ureche”

Actorul în vârstă de 71 de ani a anunţat pe Instagram că tumoarea pe care i-o descoperiseră medicii anul trecut, având o dimensiune de 22×30 de centimetri, s-a redus în mod semnificativ.

În 2020, Jeff Bridges a fost diagnosticat cu cancer limfatic. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, s-a infectat cu coronavirus chiar la clinica unde făcea chimioterapie. Pentru că a dezvoltat o formă gravă, a stat internat cinci săptămâni în spital, scrie NBC News.

Acum, actorul american cunoscut pentru roluri din filmele „The Big Lebowski“, „Crazy Heart“ şi „True Grit“ spune că lupta împotriva cancerului a fost floare la ureche pe lîngă lupta pe care a dus-o cu Covid-19.

Citeste si O celebră actriţă susţine că i-a căzut cu tronc unui extraterestru: „Mi-a spus că este îndrăgostit de mine şi mi-a propus să plec cu el”

Jeff Bridges, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu coronavirus

Cancerul meu este în remisie. (…) Coronavirusul este «oglinda retrovizoare». Lupta mea cu acest virus face ca tumoarea mea să fie floare la ureche“, a scris el pe rețelele sociale.

M-am chinuit cu virusul destul de mult, dar sunt vaccinat cu ambele doze și mă simt mult mai bine”, a mai scris el, precizând că este convins de faptul că refacerea rapidă i-o datorează vaccinului.

Această atingere a morții mi-a dat în același timp un dar real”, a scris el într-o scrisoare publicată pe site-ul său.

Viața este scurtă și frumoasă. Dragostea e în jurul nostru și este disponibilă mereu. Ține doar de noi să ne deschidem și să primim acest cadou. Noi (Eu) adesea vrem alte lucruri pe care viața nu ni le oferă însă. Adică cine ar vrea să lupte cu cancerul și să fie infectat și cu COVID? Se pare că eu am avut nevoie. Așa am învățat atât de multe despre dragoste, și nu numai, lucruri pe care nu le-aș fi descoperit dacă nu aș fi ajuns în situația asta”, este de părere actorul american.

Citeste si Un bărbat care a trăit 41 de ani în junglă a murit de cancer la câţiva ani după ce a revenit în lumea civilizată

Bridges a dezvăluit, în octombrie anul trecut, că suferă de limfom, dar că „prognosticul său este bun”, în ciuda gravității bolii. Bridges, în vârstă de 70 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2010, pentru rolul cântărețului alcoolic din filmul Crazy Heart.