Jeffrey Franks ar putea pleca de la şefia misiunii FMI în România VIDEO

Jeffrey Franks, şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional, ar putea fi schimbat anul acesta de şefii săi de la Washington pentru că mandatul său în România se apropie de sfârşit.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 08:41
Jeffrey Franks ar putea pleca de la şefia misiunii FMI în România VIDEO

Oficialul FMI a declarat pentru Romania TV că îi place foarte mult ţara noastră, este un fan al sarmalelor româneşti şi că îi place să stea de vorbă cu românii care îl opresc pe stradă.

Sunt oprit de oameni pe stradă, des. De multe ori vor să îmi mulţumească pentru munca pe care am făcut-o până acum în România. Alţii vor să facă poze cu mine. Sunt şeful misiunii FMI în România de trei ani. În mod normal, şefii de misiuni stau trei sau patru ani, deci e posibil să existe o schimbare, dar nu am informaţii concrete pe acest subiect, nu am nicio nouă temă acum„, a declarat Jeffrey Franks.

Cât timp rămâne şeful misiunii, oficialul FMI dă asigurări că, indiferent cine este la guvernare, colaborarea va fi aceeaşi.

„Nu sunt un apropiat al Guvernului. Încerc să lucrez cu oricine e la putere pentru binele ţării. Şi o voi face şi dacă Opoziţia câştigă alegerile sau dacă va fi numit un nou premier săptămâna viitoare.”