Jeni Nicolau, bătută de un bodyguard la propriul spectacol. Primele declaraţii ale artistei

Jeni Nicolau, bătută de un bodyguard la propriul spectacol. În vârstă de 54 de ani, artista cântă muzică ușoară, populară, de petrecere şi se bucură de un mare succes. Însă, a avut parte şi de momente mai puţin plăcute, pe care, astăzi, le povesteşte cu amuzament.

07 mai 2023, 11:26
Jeni Nicolau, bătută de un bodyguard la propriul spectacol. Primele declaraţii ale artistei
Jeni Nicolau, bătută de un bodyguard la propriul spectacol

Jeni Nicolau, bătută de un bodyguard la propriul spectacol. Chiar dacă este permanent cu zâmbetul pe buze, artista nu a avut o viață ușoară, fiind nevoită să cânte de la 16 ani. În întraga carieră, de zeci de ani, a avut parte şi despre momente penibile. Unul dintre ele s-a petrecut chiar la intrarea pe scenă, în propriul concert.

Citeşte şi: Dieta cu care Jeni Nicolau a slăbit 20 kg. În trecut, cântăreaţa a fost la un pas de moarte din cauza unei celebre diete

Jeni Nicolau, bătută de un bodyguard la propriul spectacol

Artista a rememorat momentele penibile din carieră, amintindu-şi de unul extrem de amuzant, când a fost lovită de un bodyguard.

Au fost multe momente penibile. La Slatina eram în spectacol cu Stana Izbașa și era atât de multă lume că se rupeau ușile. Noi am intrat prin lateral și unul de la ordine i-a luat pe toți la palme și, cum stăteam la rând să intrăm, mi-am luat și eu una. Era și întuneric, iar când a dat, nu și-a dat seama că sunt eu.

Cel mai greu moment din viața mea a fost în 2008 când a venit criza iar noi cei care făceam revistă (liber profesioniștii) nu mai aveam loc pe niciunde. A fost cel mai greu an, atunci am învățat să mă rog și atunci am descoperit că iubirea face minuni. Soțul meu a fost cel care m-a ridicat, însoțit și m-a pus la treabă. Îi mulțumesc și îi datorez mult!”, a spus artista pentru Fanatik.ro.

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap

Jeni Nicolau a dezvăluit că din cauza unei probleme mai vechi netratate la timp, în ultima vreme a avut amețeli puternice și dureri de cap. Artista a explicat că principala cauză a acestor stări este o spondiloză mai veche netratată.

Să știi că a fost un început mai atipic, pentru că m-am trezit chiar pe 1 Martie cu o amețeală, am avut un vertij care m-a speriat foarte tare și am constatat că acest vertij este de la spondiloză mai veche, pe care nu am băgat-o în seamă și s-a gândit și ea, pentru că nu am mai băgat-o în seamă, să-mi atragă atenția ”, a declarat Jeni Nicolau.