Jeni Nicolau, dezvăluiri uluitoare despre copilăria ei: „Tata era un înger de om, dar nu prea avea timp de noi. Mama era șefa”

Puțină lume știe detalii despre cum a arătat viața artistei. Jeni Nicolau a făcut dezvăluiri uluitore despre cât de grea a fost copilăria ei. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să treacă peste dramele din viață, pentru că trebuia să muncească pentru a avea ce să pună pe masă.

25 apr. 2023, 19:33
Jeni Nicolau, dezvăluiri uluitoare despre copilăria ei: „Tata era un înger de om, dar nu prea avea timp de noi. Mama era șefa”

Jeni Nicolau este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România datorită energiei și veseliei sale. Totuși puțină lume știe detalii despre cum a arătat viața artistei. Aceasta a avut o adolescență destul de dificilă, iar parcursul ei nu a fost unul absolut deloc lin. Cu toate că pentru noi toți aceasta este cunoscută pentru exuberanța ei, aceasta a admis că nu reușește mereu să fie veselă. Totuși, ea a subliniat că de multe ori, de-a lungul vieții, a fost nevoită să se remonteze rapid și să treacă peste drame, deoarece era obligată să muncească. După ce tatăl său s-a stins din viață, artista a fost obligată să urmeze liceul la seral, atfel încât să poată să muncească. Mai mult, aceasta a dezvăluit că cel mai greu moment din viața ei a fost debutul pandemiei.

Citește și: Jeni Nicolau trece prin momente de cumpănă. Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap: „M-am speriat, a început atipic”

Jeni Nicolau a povestit că obesește uneori, însă faptul că reușește să bucure oamenii cu arta ei îi aduce satisfacțiile necesare pentru a trece peste oboseală.

„Nu știu, chiar nu știu cum reușesc dar sunt atât fericită că bucur oamenii! Darul este venit de la Dumnezeu și puterea tot de-acolo și nu pot decât să mulțumesc pentru tot. Da, obosesc și eu dar mă remontez repede cu o rugăciune, două, trei, cu un somn bun și cu iubirea nemăsurata pentru profesia mea. Pasiunea pentru muzică și teatru a fost dintotdeauna. Așa m-am născut. Provin dintr-o familie modestă, de oameni simpli și muncitori, care nu prea erau duși la teatru. Așa s-a întâmplat.”, a declarat artista pentru Fanatik.

Aceasta a mărturisit că iubirea oamenilor este cel mai de preț lucru pe care l-a câștigat în cei 30 de ani de carieră, timp în care a reușit să adune cele mai frumoase amintiri.

„Am câștigat iubirea oamenilor și multe amintiri superbe. În anii când m-am lansat și am scos ‘Discul de vinil’ la Electrecord, când mă duceam la spectacole lumea era urcată și în pomi să mă vadă. Nu era decât o singură televiziune. Nu exista cătun în care să n-o auzi, dacă era o fereastră deschisă, pe Jeni Nicolau la casetofon.”, a mai explicat artista.

Cum a fost copilăria lui Jeni Nicolau

Aceasta a vorbit despre copilăria ei, despre care a afirmat că a fost una extrem de frumoasă. Totuși, aceasta a dezvăluit că era un copil cuminte, în special pentru că mama ei avea un „papuc rezistent”. Mai mult, aceasta a mărturisit că, în ciuda meseriei, atunci când era mică era rușinoasă și nu îi plăcea să meargă cu sorcova.

„Am avut o copilărie frumoasă, chiar minunată, dar nu prea făceam trăsnăi. Avea mama un papuc rezistent (râde, n. red.). Eram rușinoasă, nu mă duceam cu sorcova, dar în toate jocurile trebuia să fiu mama, șefa, nașa. Într-un an ne pregăteam de revelion (ai mei aveau fini, nepoți care trebuiau să vină cu plocon) și m-am gândit s-o ajut pe mama la pregătiri. Aveam vreo 10 ani și am văzut că tocase zarzavatul pentru salata de beouf așa că l-am luat și  l-am păsat între palme. Iți dai seama că le-am făcut pastă, iar săraca mama a pus alte legume la fiert și a muncit până dimineața.”, a povestit Jeni Nicolau.

Jeni Nicolau a vorbit despre relația pe care a avut-o cu părinții ei, pe care i-a respectat și i-a iubit enorm. Aceasta își amintește cu drag de mama ei, care își dedica tot timpul pentru a avea grijă de cei trei copii. Despre tatăl ei, aceasta a povestit că era un om minunat, însă lucra foarte mult, așa ca timpul petrecut cu el era destul de limitat.

„De mama ascultam, ea se ocupă de noi și pentru că era casnică. Mama mea a fost minunată și fermă și iubitoare la aceeași intensitate. Tata era un înger de om dar, ca majoritatea taților în timpul acela, venea de la serviciu, ne pupa și lucra și în particular, deci nu prea avea timp de noi. Era cioplitor în piatră, făcea monumente funerare. Mama era șefa. Amintirile cu mama sunt multe. În fiecare seară trecea pe la fiecare și ne pupa de noapte bună. Suntem trei copii, două fete și un băiat, eu sunt cea mai mică. Mama era superbă, frumoasă, gospodină și ‘trebuia’ să facem cum spune, nu era cale de întors”, a dezvăluit artista.

Jeni Nicolau a mai dezvăluit ca are foarte planuri pentru anul 2023 și că va avea multe spectacole, atât în România, cât și în afara țării.

„Acum cu această mare expunere on line am multe proiecte atât în țară cât și în străinătate. Eu am creat un show al meu, care durează între trei și cinci ore, și cuprinde umor, muzică ușoară și populară, de petrecere, de fapt toate genurile. Îi am alături în acest proiect pe Cornelia Tică și Florin Burescu. În această formulă ne bucurăm de succes și de iubirea oamenilor. Menirea mea pe această lume este să împart zâmbete și bucurii. Sunt onorată să fac o profesie care este legată strict de sufletul omului.”, a povestit aceasta.

Citește și: Dieta cu care Jeni Nicolau a slăbit 20 kg. În trecut, cântăreaţa a fost la un pas de moarte din cauza unei celebre diete