Unul dintre cele mai sudate CUPLURI de la Hollywood, la un pas de DIVORŢ

În lumea filmului de la Hollywood, se pare că e mai greu să păstrezi o căsnicie decât să câştigi un Oscar. În această situaţie se află şi Ben Affleck şi Jennifer Garner, care, din păcate, sunt la un pas de divorţ.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 13:15

De câteva zile, în presa internaţională circulă un zvon surprinzător. Ben Affleck şi Jennifer Garner par să nu se mai înţeleagă şi sunt mai decişi ca niciodată să divorţeze, chiar dacă au trei copii.

SECRETUL unuia dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood

„Ben trece prin criza vârstei de 40 de ani. Încearcă să îşi dea seama ce vrea de la viaţă, ce îşi doreşte pe viitor”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru radaronline.com.

Potrivit surselor din anturajul celor doi, Ben Affleck şi Jennifer Garner au început să trăiască vieţi separate şi sunt pe cale să se despartă în mod oficial. Ba mai mult, nu au mai fost văzuţi împreună de peste o lună, ceea ce a alimentat şi mai mult bârfele. Motivul oficial al eventualei despărţiri se pare că este dependenţa de jocurile de noroc şi alcool, la care Ben Affleck nu poate renunţa, potrivit A1.ro.

Citeşte şi  Jennifer Garner, la un pas de dezastru: Ce a păţit pe covorul roşu FOTO