Jennifer Lopez se mărită cu dansatorul ei, cu 18 ani mai tânăr

În ciuda opoziţiei familiei şi prietenilor, artista e decisă să fie mireasă pentru a patra oară. În acest sens i-a comandat o rochie de nuntă lui Roberto Cavalli.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 21:40
Jennifer Lopez se mărită cu dansatorul ei, cu 18 ani mai tânăr

La mai puţin de un an de la divorţul de Marc Anthony, Jennifer Lopez (42 ani) a hotărât să se mărite în Mexic cu unul dintre dansatorii săi, Casper Smart.

Anunţul i-a şocat pe apropiaţii vedetei, iar surse apropiate lui JLo au declarat pentru revista Star: „Toţi cei cercul lui Jennifer cred că aceasta şi-a pierdut minţile. Mama sa, Guadalupe, i-a spus că un mariaj cu Casper ar fi cea mai mare greşeală a viaţii, fiindcă acesta urmăreşte doar banii săi„.

Jennifer şi-a sunat din Acapulco mama, sora şi câţiva prieteni apropiaţi şi i-a anunţat că se va mărita cu Casper Smart, data nunţii fiind doar o chestiune de timp. Potrivit revistei, JLo şi Casper Smart au încheiat deja un acord prenupţial în care artista se angajează să-i plătească un milion de dolari lui Smart, timp de 10 ani, în cazul în care decide să divorţeze de dansator.

Renumitul designer italian Roberto Cavalli a confirmat şi el planurile de nuntă ale artistei, dezvăluind pe Twitter că a fost sunat de Jennifer Lopez şi rugat să îi creeze o rochie specială pentru nuntă.