Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, la Las Vegas. Ce rochie a purtat celebra cântăreaţă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, la Las Vegas. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse. Cea care a împărtăşit vestea cea mare a fost chiar artista, unde a postat pe Instagram diverse detalii de la eveniment.

18 iul. 2022, 10:59

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, la Las Vegas. Artista, în vârstă de 52 de ani, și actorul, cu trei ani mai tânăr, s-au logodit în aprilie. Ei și-au reluat relația la începutul anului 2021, la 18 ani după ce au rupt logodna și și-au afișat public dragostea, pe rețelele sociale. Cei doi s-au cunoscut în 2002 și s-au logodit în 2003, dar au rupt logodna în anul următor, dând vina pe „atenția excesivă a presei”.

Citeşte şi: Cum arată Jennifer Lopez nemachiată. Fanii au rămas șocați, mulți nici nu au recunoscut-o

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, la Las Vegas

Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare„, este unul dintre mesajele scrise de cântăreaţă pe reţelele de socializare.

Jennifer a povestit că împreună cu Ben au zburat sâmbătă la Las Vegas și au stat la coadă pentru un certificat de căsătorie alături de alte patru cupluri. „Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”, a mai mărturisit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Appleton (@chrisappleton1)

Dieta cu care se întreţine Jennifer Lopez la 50 de ani

Jennifer Lopez se numără printre cele mai cunoscute vedete internaţionale, căci mereu reușește să-și cucerească publicul cu aparițiile sale. Este o artistă desăvârșită, iar de-a lungul anilor s-a afirmat atât în calitate de cântăreață, cât și de actriță. Pe lângă talent, se poate mândri și cu corpul său parcă desprins din paginile revistelor de modă, de care are mare grijă. Antrenorul său personal a dezvăluit ce regim urmează frumoasa celebritate, iar noi suntem astăzi aici să vă dezvăluim detaliile.

Dieta care o face Jennifer Lopez este ușoară și eficientă și include și dulciuri! Nutriționista lui Jennifer Lopez, Haylie Pomroy, autoarea cărții ‘Metabolism Revolution’, le învață pe femei care sunt regulile pentru a avea un metabolism alert. Pentru a avea un trup la fel de senzațional precum al artistei, trebuie să conumi fructe și legume naturale, cereale, carne, ouă și pește.

Evident, sunt excluse chimicalele, aşa cum sunt îndulcitorii, conservanţii şi potenţiatorii, multe dintre acestea contribuind la întreruperea activităţii metabolice. După ce te trezești, este bine să mănânci, pentru a nu-ți forța organismul să funcționeze ‘în gol’. Altfel, organismul va produce mai mult cortizol, care transmite organismului semnul că trebuie să înceapă să facă depozite de grăsime. (Vezi AICI cum arată meniul lui Jennifer Lopez)