Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă. Cuplul traversează, se pare, o criză de înstrăinare

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni. Dar cum o minune nu ţine decât trei... zile, săptămâni... cei doi au decis să ia o pauză. Cuplul traversează, se pare, o criză de înstrăinare, iar pauza i-ar ajuta să-şi salveze relaţia.

07 aug. 2022, 23:34
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă. Cuplul traversează, se pare, o criză de înstrăinare

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret, în Las Vegas, la jumătatea lunii iulie, la trei luni de când se logodiseră.

Informaţia separării a apărut în publicaţia Hollywood Life, care precizează că actorii au căzut de comun acord să se separe, scopul fiind acela de a-şi consolida relaţia. JLo și Ben Affleck au decis să se distanțeze astfel încât să li se facă dor unuia de celălalt.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă

Mai exact, Ben Affleck, 49 de ani, se întoarce în Los Angeles după luna de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez, 53 de ani, va rămâne în Europa.

Un apropiat al lui J.Lo a dezvăluit publicaţiei Hollywood Life că cele două vedete știu exact ce presupun carierele lor și cred că timpul petrecut departe unul de celălalt le va ajuta relația.

Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig„, a dezvăluit sursa pentru Hollywood Life.

Chiar dacă fizic nu sunt împreună, încă vorbesc mult.

Citeste si Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, la Las Vegas. Ce rochie a purtat celebra cântăreaţă

Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming. Iar timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt va face ca reîntâlnirea să fie mult mai dulce. JLo știe că soțul ei va fi acolo pentru ea, indiferent ce se va întâmpla”, a mai spus sursa.

O altă persoană apropiată cuplului a dezvăluit că Ben și JLo au purtat discuţii deschise despre menţinerea unui echilibru între carieră și relație.

Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a mai spus sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Chismería (@lachismeriamx)

Citeste si Jennifer Lopez și Ben Affleck, implicați într-un accident. Fiul actorului, în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini și a intrat într-un BMW