Jill Biden, renumită pentru eleganţă. Ce preferinţe vestimentare are a doua doamnă a Americii VIDEO

Cunoscută pentru eleganţa sa, Jill Biden a uimit din nou cu toaleta ei impecabilă marţi, când a păşit pe aeroportul Otopeni, la braţul soţul ei, vicepreşedintele american Joe Biden. De-a lungul timpului, cea de-a doua doamnă a Statelor Unite a reuşit să se impună prin stilul ei vestimentar unic, relatează România TV.

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 08:23

Din momentul în care a păşit pe pământ românesc, Jill Biden a captat atenţia presei cu o rochie galbenă, cu pliuri, la care a asortat un bolero crem.

La fel ca Prima Doamnă a Americii, şi Jill este o ambasadoare a modei americane în întreaga lume. De-a lungul timpului, ea a uimit mereu criticii de modă cu eleganţa ei.

Citeşte şi JILL BIDEN şi Maria Băsescu vizitează împreună Muzeul Satului

Fană a culorii roşu, soţia celui de-al doilea om în statul american preferă rochiile şi accesoriile simple, pe care mereu le asortează în ton cu evenimentul la care participă. Cunoscută pentru fustele sale croite până deasupra genunchiului, cu o precizie nemţească, Jill are o afinitate pentru culorile strălucitoare şi pantofii cu toc.

Model de profesie, Jill şi-a întâlnit viitorul soţ în 1975, când s-a dus la o întâlnire pe nevăzute, pusă la cale de fratele lui Joe Biden. Vicepreşedintele tocmai rămăsese văduv şi trebuia să-şi crească singur cei doi fii, Beau şi Hunter. Aceştia au îndrăgit-o din prima pe Jill, iar ea spune că mai întâi s-a îndrăgostit de ei şi nu de Joe.

„Când ne-am căsătorit, am devenit mama lor, am demisionat imediat şi mi-am asumat rolul de mamă. Mă consider binecuvântată că am un soţ care mă iubeşte atât de mult”, declara Jill Biden.