JO 2012: Andreea Chiţu, înfrângere dramatică. A fost eliminată în ultima secundă

Judoka Andreea Chiţu a fost eliminată în ultima secundă de belgianca Ilse Heylen, de la JO 2012.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 09:38
JO 2012: Andreea Chiţu, înfrângere dramatică. A fost eliminată în ultima secundă

Înfrângere dramatică pentru Andreea Chiţu, în limitele categoriei 52 kg, din concursul de judo. Românca a început agresivă disputa cu belgianca Ilse Heylen şi a dat senzaţia că poate câştiga lupta, însă stilul defensivei al oponentei sale a făcut ca scorul să rămână neschimbat la finalul celor 5 minute de joc.

S-a intrat în prelungirile de 3 minute, unde tot românca a fost mai combativă şi probabil că ea ar fi câştigat prin decizia arbitrilor dacă nu ar fi fost greşeala din ultima secundă. A fost suficientă o clipă de neatenţie din partea Andreei, Ilse Heylen a punctat decisiv, iar gongul a anunţat sfârşitul partidei şi a consfinţit eliminarea sportivei noastre din concurs.

După Alina Dumitru, Andreea Chiţu (52 kg) a fost a doua judoka română intrată în concurs la JO 2012, şi la fel ca proaspăta vicecampioană olimpică, ea trecuse de runda inaugurală prin descalificarea adversarei.

În concursul de judo se mai află o singură sportivă din România, Corina Căprioru (57 kg), care va intra luni în concurs.