JO 2012: Naţionala României a surclasat ţara gazdă în turneul de polo

Tricolorii au câştigat cu 13-4 meciul de debut la JO 2012. Cu o victorie în următorul meci, contra SUA, naţionala noastră are aproape asigurat locul în sferturile de finală ale turneului olimpic.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 18:53
JO 2012: Naţionala României a surclasat  ţara gazdă în turneul de polo

Naţionala de polo a României a debutat cu o victorie concludentă la Jocurile Olimpice de la Londra, câştigând cu scorul de 13-4 chiar în faţa reprezentativei ţării gazdă, Marea Britanie. Tricolorii antrenaţi de Istvan Kovacs le-au dat speranţe adversarilor lor doar în prima repriză, când, după ce au dus scorul la 2-0 le-au dat britanicilor să se apropie la un gol, 2-1 fiind rezultatul primului sfert.

În sfertul al doilea meciul a fost însă la discreţia poloiştilor noştri, care au marcat de patru ori, fără să primească vreun gol, scor 6-1. Meciul a continuat în aceeaşi notă şi în partea secundă şi, graţie reuşitelor lui Diaconu (4), Negrean, Cosmin Radu, Matei (câte 2), Ghiban, Georgescu, Iosep scorul final a fost 13-4 pentru România.

Următorul meci al tricolorilor este programat marţi, de la ora 21.40, contra naţionalei SUA, iar în cazul unei victorii România are aproape asigurată prezenţa în sferturile de finală ale turneului olimpic de polo.