JO 2012: Schimbări pe bârnă, pentru finală. Larisa Iordache ia locul Dianei Bulimar

În ultima zi a concursului special pe aparate a competiţiei de gimnastică de la JO 2012, Diana Bulimar va fi înlocuită în finala de la bârnă cu Larisa Iordache.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 15:35
JO 2012: Schimbări pe bârnă, pentru finală. Larisa Iordache ia locul Dianei Bulimar

Marţi, în ultima zi a întrecerilor de gimnastică artistică de la JO 2012, România va fi reprezentată de patru sportive cu şanse la medalii, câte două în concursurile de la bârnă şi sol. Dacă la sol era fără dubii prezenţa pe covor a Cătălinei Ponor şi a Sandrei Izbaşa, la bârnă s-a vorbit insistent de posibila înlocuire a Dianei Bulimar, cea calificată iniţial în finală.

În cele din urmă, Octavian Bellu şi Mariana Bitang au decis ca locul Dianei Bulimar pe bârnă să fie luat de Larisa Iordache. Această schimbare de ultim moment, perfect regulamentară, de altfel, a fost decisă ca urmare a unei afecţiuni de care suferă Diana Bulimar, dar şi poziţiei de primă rezervă a Larisei Iordache, una dintre cele mai bune la acest aparat, dar accidentată în ziua calificărilor.

Larisa Iordache este vicecampioană olimpică la bârnă, clasându-se a doua la întrecerile de anul acesta, de la Bruxelles, după Cătălina Ponor, care de asemenea ne va reprezenta în finala de la bârnă la JO 2012.