JO 2020: Americanca Simone Biles s-a răzgândit. Va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache

Superstarul american al gimnasticii artistice Simone Biles, care a renunţat la patru finale la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ca urmare a unor probleme legate de starea emoţională, s-a înscris însă în finala de la bârnă. În aceeaşi finală va concura şi gimnasta Larisa Iordache.

02 aug. 2021, 13:35
JO 2020: Americanca Simone Biles s-a răzgândit. Va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache

Americanca Simone Biles s-a răzgândit. Va concura în finală la bârnă şi va fi una dintre adversarele româncei Larisa Iordache în lupta pentru medalii la JO 2020.

Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică la Rio, s-a retras în primă fază din finala concursului pe echipe, apoi a declarat forfait pentru concursul de la individual compus, iar ulterior pentru cele de la sărituri, paralele şi sol.

Simone Biles era singura gimnastă din competiţie care obţinuse calificarea în toate finalele individuale la JO 2020.

Simone Biles a cedat în timpul finalei pe echipe şi s-a retras din competiţie, acuzând presiunea prea mare.

Citeşte şi: JO 2020 Canotorii Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi s-au calificat în semifinalele probei de canoe dublu 1000 m

 

Larisa Iordache, anunț îngrijorător înainte de finala de la bârnă de la JO 2020

Larisa Iordache, 25 de ani, duce o luptă contracronometru pentru a se recupera, după ce pe 25 iulie a suferit o entorsă metatarsiană în calificările concursului olimpic. „Mă simt mult mai bine, sper din suflet ca glezna mea să țină în timpul competiției pentru că asta este cel mai important”, a spus Larisa Iordache pentru GSP.

„Sper ca oamenii să fie alături de mine, indiferent de rezultat, pentru că am sesizat unele diferențe de la cer la pământ în mesajele primite când am anunțat că nu concurez la individual compus și după calificări. Tot ce contează pentru mine este ca eu și antrenorii mei să fim mulțumiți. Pentru că noi intrăm în sala de antrenament și numai noi știm cât muncim”, a mai spus Larisa Iordache.

JO 2020 Veşti bune de la Tokyo. Larisa Iordache va concura în finala de la bârnă

Patru medalii au obţinut sportivii români până în prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dintre care una de aur în proba de dublu vâsle obţinută de Simona Radiș (22 de ani) și Ancuța Bodnar (23 de ani) şi trei de argint obţinute de Ana Maria Popescu la spadă, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari în cursa de patru rame masculin şi Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc în proba de dublu rame masculin. 


loading...