Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Motivul jenant pentru care şi-au spus „Adio!”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit prima oară la începutul anului, după ce s-au întors din vacanța în Zanzibar. Acum, cei doi se pare că au terminat relaţia definitiv!

21 mart. 2022, 12:24
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Motivul jenant pentru care şi-au spus „Adio!”
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Prietenii celor doi au fost uimiți să afle că s-au despărţit, deşi recent vorbeau de copii și căsătorie!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Motivul jenant pentru care şi-au spus „Adio!”

Cei doi s-au despărțit din nou zilele acestea, fapt confirmat din ambele părți. „Am bărbat, am și amant… am pe dracu’, n-am nici unu’, n-am nici altu’!”, a scris Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit pentru ShowBlitz că cei doi ajung mereu la cuțite din cauza asistentei tv, care ar fi foarte posesivă și se supără extrem de ușor! În schimb, Cătălin Cazacu este o fire foarte libertină și este învățat să facă ce dorește, oricând dorește!

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, pregătiți să devină părinți! “Vrem treaba asta cât mai curând”

Ramona Olaru ar vrea atenție non stop şi decât să fie părăsită sau dezamăgită alege să pună punct relației, după care așteaptă ca partenerul să revină să-și ceară iertare. Numai că, acum, Cătălin Cazacu nu pare dispus la împăcare! Acesta iese în oraș cu prietenii aproape zilnic şi pare să-i priască din nou viaţa de burlac!

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Care este adevăratul motiv pentru care s-au certat în Zanzibar FOTO

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București. A absolvit Facultatea de Agronomie, iar apoi a studiat și Management Financiar-Contabil. Mai mult decât atât, asistenta TV a urmat și studiile unui masterat în agricultură durabilă care a durat doi ani, fiind calificată în domeniul agronomiei. Înainte de a se înscrie la facultate, a urmat cursurile Grupului Școlar „Mihai Eminescu”, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie!