Joe Biden s-a testat pentru COVID-19. Rezultatul primit de rivalul lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale din SUA

Joe Biden, candidatul democrat la Casa Albă, a anunţat vineri că a fost testat negativ pentru COVID-19, în contextul în care preşedintele american Donald Trump şi soţia sa, Melania, au fost infectaţi cu noul coronavirus. Cu acest prilej, fostul vicepreşedinte a reamintit importanţa măsurilor de precauţie pe care contracandidatul său republican la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie le-a ironizat.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 18:09
Joe Biden s-a testat pentru COVID-19. Rezultatul primit de rivalul lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale din SUA

Biden a publicat pe Facebook, după ce Donald Trump a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Mesajul lui Joe Biden după Donald Trump s-a infectat cu COVID-19

”Sunt bucuros să anunţ că Jill (soţia sa) şi eu avem teste negative pentru COVID-19”, a scris Joe Biden, fostul vicepreşedinte al SUA

În vârstă de 77 de ani, Joe Biden le-a reamintit americanilor principalele măsuri de prevenţie, în lupta anti-COVID.

„‘Sper că acest lucru vă va reaminti: purtaţi mască, menţineţi distanţa fizică şi spălaţi-vă mâinile”, a mai precizat Biden.

Candidatul democrat la Casa Albă a mai anunţat, cu acest prilej, că îşi va continua campania electorală cu o deplasare în statul Michigan, notează Agerpres.

I’m happy to report that Jill and I have tested negative for COVID. Thank you to everyone for your messages of concern. I hope this serves as a reminder: wear a mask, keep social distance, and wash your hands.

Posted by Joe Biden on Friday, October 2, 2020

Trump îşi suspendă mitingurile electorale după ce a aflat că are coronavirus

Donald Trump se vede nevoit să-şi suspende campania electorală pe teren. Oficialii de la Casa Albă afirmă că preşedintele Donald Trump prezintă ”simptome uşoare” de COVID-19, este optimist şi îşi desfăşoară activitatea din izolare.

Soţia sa, Melania, infectată şi ea cu noul coronavirus, a scris pe Twitter că are de asemenea ”simptome uşoare”.

Rusia îi propune lui Donald Trump să se vaccineze împotriva COVID-19 cu Sputnik-V. Condiţia pusă de autorităţile de la Moscova