John Travolta, primul mesaj după moartea actriţei Olivia Newton-John: „Ne vom revedea la un moment dat și vom fi din nou împreună”

John Travolta, primul mesaj după moartea actriţei Olivia Newton-John. Protagonista celebrelor filme „Grease” și „Xanadu”, s-a stins din viaţă luni, la 73 de ani. Anunţul decesului a fost făcut de soțul ei, John Easterling, pe Facebook.

09 aug. 2022, 16:29
John Travolta, primul mesaj după moartea actriţei Olivia Newton-John: „Ne vom revedea la un moment dat și vom fi din nou împreună”
John Travolta, primul mesaj după moartea actriţei Olivia Newton-John

John Travolta, primul mesaj după moartea actriţei Olivia Newton-John. Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniștit la ferma ei din California de Sud în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a scris soţul actriţei pe Facebook.

Citeşte şi: O actriţă celebră a murit înecată! A jucat în serialele preferate ale românilor

John Travolta, primul mesaj după moartea actriţei Olivia Newton-John.

John Travolta, în vârstă de 68 de ani, a postat un mesaj extrem de emoționant în care o omagiază pe actrița și prietena sa Olivia Newton-John după vestea tristă a morții. „Draga mea Olivia, ne-ai făcut toată viața mult mai bună. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atat de mult. Ne vom revedea la un moment dat și vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John!„, a scris actorul semnându-se și cu numele personajului Danny din filmul Grease.

Cauza morţii actriţei nu a fost făcută publică, dar surse apropiate actriţei au declarat, pentru TMZ, că „după 30 de ani, a pierdut lupta cu cancerul de sân, care a metastazat„.

Travolta, a cărui soție, Kelly Preston, a murit și ea de cancer la sân, în 2020, a rămas apropiat de Olivia Newton-John de-a lungul anilor, întrucât și ea se lupta cu aceeași boală teribilă. John Travolta și Olivia Newton sunt recunoscuți ca unul dintre duo-urile emblematice ale cinematografiei de când au jucat în pelicula Grease din 1978 în rolul personajelor emblematice Danny și Sandy, doi adolescenți care se îndrăgostesc nebunește.