O actriţă celebră a murit înecată! A jucat în serialele preferate ale românilor

Mary Mara a murit înecată la 61 de ani. Actriţa din "Spitalul de urgență" și "Lege şi ordine" s-ar fi înecat în timp ce înota în Râul St. Lawrence din New York.

28 iun. 2022, 10:02
O actriţă celebră a murit înecată! A jucat în serialele preferate ale românilor
O actriţă celebră a murit înecată

O actriţă celebră a murit înecată! Mary Mara s-a înecat în timp ce înota în râul St. Lawrence, din New York. Reprezentanții ei au confirmat decesul pentru presa de peste Ocean. „Trupul lui Mary a fost găsit în această dimineață în mult iubitul ei Râu St Lawrence. S-a înecat în timp ce înota. Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Avea un simț al umorului minunat și o perspectivă unică asupra vieții. Încă îi amintesc prima dată când am văzut-o pe scenă în Mad Forest, în 1992. Era de-a dreptul captivantă, iubită și o să ne lipsească”, a transmis reprezentantul actriței.

Miss Brazilia a murit la doar 27 de ani, în timpul unei operaţii de îndepărtare a amigdalelor

Poliția din New York a fost alertată cu privire la un posibil înec duminică dimineață, la ora 8:10. „Când echipajul de poliție, alături de pompieri și ambulanță au ajuns la locul indicat, au descoperit o femeie decedată în Râul St. Lawrence. Victima a fost identificată ca Mary T. Mara, 61 de ani, din Cape Vincent, NY”, au transmis reprezentanții poliției.

Din primele informaţii reiese că Mary Mara s-a înecat în timpul înotului, căci pe corpul ei nu au existat semne de violență sau care să indice un alt scenariu. Cauza exactă a decesului va fi cunoscută după realizarea autopsiei. Investigațiile în cazul morții actriței continuă.

Doliu imens în România. Un cunoscut medic român a murit mult înainte de vreme

Mary Mara a jucat alături de cele mai mari nume de la Hollywood, încă din anii ’80. A jucat alături de Sandra Bullock în „Love Potion #9”, alături de Michael J. Fox în „The Hard Way” și alături de John Travolta în „A Civil Action”.