John Travolta şi Olivia Newton-John au cântat din nou împreună, după 34 de ani VIDEO

John Travolta şi Olivia Newton-John, care au alcătuit un cuplu legendar în cinematografie, au cântat din nou împreună pentru prima dată de la musicalul "Grease" (1978), pe un album de Crăciun, înregistrat alături de o pleiadă de vedete, în memoria fiului actorului, Jett, decedat în 2009.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 21:03
John Travolta şi Olivia Newton-John au cântat din nou împreună, după 34 de ani VIDEO

Atât Olivia, cât şi eu, ne-am dorit întotdeauna să lucrăm din nou împreună (…) dar trebuia să găsim un proiect bun, ceva consistent, altfel am fi avut sentimentul că am fi forţat cumva lucrurile„, a declarat John Travolta într-un interviu acordat, marţi, pentru Fairfax Media.

Actorul american şi partenera lui australiană au interpretat personajele Danny şi Sandy în „Grease„, un film realizat în 1978 pe baza musicalului omonim, care aduce în scenă un grup de liceeni din anii ’50.

Ei au interpretat în film piesa „You’re The One That I Want”, o piesă din genul boogie-rock, care a fost vândută în zeci de milioane de exemplare pe plan mondial.

„Îmi place să cânt şi nu am prea des ocazia să fac asta”, a declarat Travolta, care i-a convis pe celebrii Barbara Streisand şi Tony Bennett să înregistreze piese pentru acest disc, intitulat „This Christmas”.

Albumul include şi o piesă înregistrată de John Farrar, compozitorul cântecului „You’re The One That I Want”. Încasările obţinute vor fi donate Fundaţiei John Travolta şi Fundaţiei Olivia Newton-John, cu sediul la Melbourne, care luptă împotriva cancerului.

„Pentru noi, este o modalitate minunată de a sprijini cauzele care ne sunt dragi şi să oferim fanilor posibilitatea de a ne auzi cântând din nou împreună”, a declarat Olivia Newton-John.

Jett Travolta a murit din cauza unor convulsii cerebrale pe 2 ianuarie 2009 în timpul unei vacanţe pe care o petrecea cu familia sa în Bahamas. Adolescentul suferea încă din copilărie de crize epileptice.

John Travolta şi soţia lui, actriţa Kelly Preston, au o fiică născută în 2000 şi un fiu născut în 2010.