Johnny Deep respinge acuzaţiile de agresiune şi dă în judecată tabloidul britanic „The Sun”. Ce spune despre fosta soţie

Actorul Johnny Deep a respins afirmaţiile în care este acuzat de agresiuni sub pretextul că acestea sunt neadevărate şi a acuzat-o pe fosta sa soţie, Amber Heard, de relaţii extraconjugale, în cadrul primei înfăţişări din procesul intentat de actorul american împotriva unui tabloid britanic, susţine Reuters.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 16:28
Johnny Deep respinge acuzaţiile de agresiune şi dă în judecată tabloidul britanic „The Sun”. Ce spune despre fosta soţie

Procesul în care actriţa Amber Heard susține că a fost bătută de Johnny Depp pe vremea când formau un cuplu s-a reluat, marți, la Londra. Cei doi s-au prezentat la Curtea de Justiție însoțiți de martori, avocați și gărzi personale.

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată compania care editează The Sun, News Group Newspapers, precum şi pe editorul executiv al acesteia, Dan Wootton, acuzându-i de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018 în care Wootton îl descria pe Depp ca ”agresor al soţiei”.

Citeşte şi: Johnny Depp plănuia moartea fostei soţii în timpul căsniciei. „Hai să o înecăm înainte să o ardem”

Avocaţii tabloidului britanic susţin că vor demonstra faptul că acuzaţia este justificată, iar amintirile actorului ar putea fi afectate de consumul excesiv de droguri.

Într-o depoziţie scrisă, avocatul actorului, David Sherborne, a spus că Heard a formulat pentru prima dată acuzaţiile de abuz în mai 2016, precizând că este dificil să se gândească la acuzaţii ”mai extreme sau mai violente” decât cele exprimate de actriţă în timpul procesului.

În documentele depuse în instanţă, avocaţii lui Depp au susţinut că Heard a început o relaţie cu directorul executiv al Tesla, Elon Musk, la începutul lui 2015, la scurt timp după ce ea şi Depp se căsătoriseră şi a avut cel puţin o relaţie extraconjugală cu colegi de platou, actorul James Franco fiind unul dintre numele menţionate.

Prezent în boxa martorilor, actorul a declarat că a fost victima atacurilor venite din partea fostei sale soţii şi a fost nevoit să depună eforturi pentru a evita confruntarea.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”The Rum Diary”’ din anul 2011 şi s-au căsătorit în februarie 2015. Heard a intentat divorţ după 15 luni, iar la câteva zile a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp. Divorţul celor două vedete a fost finalizat în 2017, când ordinul de restricţie a fost anulat.

Audierea lui Johnny Depp va dura 3 zile, în fața unui judecător, nu și în fața unui juriu. Procesul, care ar trebui să dureze circa trei săptămâni, este doar parțial public.