Johnny Depp plănuia moartea fostei soţii în timpul căsniciei. „Hai să o înecăm înainte să o ardem”

Actorul Johnny Depp a trimis mai multe mesaje în timpul relaţiei cu Amber Heard, în care mărturisea prietenilor că îşi va ineca şi arde fosta soţie. 

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 12:38
Johnny Depp plănuia moartea fostei soţii în timpul căsniciei. „Hai să o înecăm înainte să o ardem”

În timpul unei audieri, judecătorul ales pentru cazul celor doi actori a citit 70.000 de mesaje, care au fost dezvăluite în mod „accidental” de fosta echipă juridică a actorului. Mesajele sunt între Johnny Depp şi actorul Paul Bettany şi oferă detalii incredibile despre cum dorea fostul soţ al actriţei să îi ia viaţa.

„Haide să o înecăm înainte să o ardem!!! Îi voi f**e cadavrul ars ca să mă asigur că este moartă” , este unul dintre mesaje trimise de celebrul actor. 

Citeşte şi:Atacurile lui Johnny Depp, dezvăluite în SMS-uri tulburătoare

De asemenea, actorul i-a trimis un mesaj prietenului său în care a spus că trebuie să se oprească din a consuma alcool, în condiţiile în care a băut toată noaptea dinainte de a zbura cu Amber, soţia sa, către Los Angeles.

Din mesajul respectiv reiese un lucru extrem de importand în cazul divorţului dintre cei doi actori,  faptul că Johnny Depp nu era beat în momentul în care se afla în avion alături de Amber Heard, care a declarat că a fost abuzată de soţul său în timpul zborului.

Avocatul actorului consideră că până acum nu există niciun motiv de îngrijorare din probele dezvăluite care să  susţină afirmaţiilor lui Amber Heard.

„Nicăieri, repet nicăieri, nu există o dovadă clară, în afara de confesiunea înregistrată a domnei Heard la care ne-am uitat, nu există niciun documente în care domnul Depp să spună că a lovit-o pe doamna Heard sau că a lovit-o în numeroase ocazii” , a declarat avocatul actorului.

Citeşte şi:Johnny Depp şi-a dat în judecată foştii avocaţi, după firma de management financiar

Acesta a mai declarat faptul că declaraţia actorului susţine că îi este imposibil din punct de vedere fizic să facă lucrurile de care doamna Heard îş acuză. Mai mult decât atât, acesta ar avea doi martori care ar confirma acest lucru.

Actorul de la Holywood a dat în judecată site-ului „The sun”, dar şi pe editorii acestuia, după ce au postat un articol care a susţinut faptul că Johnny Depp a avut un compartament abuziv faţă de fosta soţie.

Johnny Depp, bătut, ars cu ţigarea pe faţă şi cu degetul tăiat de către fosta lui soţie, Amber Heard

O fotografie în care actorul şi muzicianul Johnny Depp apare lungit pe un pat de spital, cu mâna sângerând, a fost dezvăluită de tabloidul american The Blast şi este una dintre probele în procesul intentat fostei soţii Amber Heard, pe care o acuză de defăimare.

Depp susţine că a ajuns la un spital din Australia în urma unei dispute conjugale, în care actriţa Amber Heard a stins o ţigară pe faţa lui şi a aruncat înspre el o sticlă ce i-a secţionat un deget. Incidentul a avut loc în martie 2015, informează news.ro.

Documentele depuse la o curte de justiţie din Virginia arată că Depp a încercat să evite cearta şi a plecat la un bar din apropierea casei, însă ea l-a urmat, „strigând nervoasă”. În local, Depp a cerut un pahar de vodcă şi, în timp ce îl bea, Heard a aruncat o sticlă înspre el, ratându-l. Apoi actriţa a aruncat a doua, care l-a rănit la mână. „După aceea, doamna Heard a stins o ţigară pe obrazul lui drept”, se mai arată în documente.

Johnny Depp cere daune de 45 de milioane de dolari celei care i-a fost soţie timp de 15 luni şi care l-a acuzat apoi, fără dovezi, că a maltratat-o.