Johnny Depp a fost părăsit de noua lui iubită pentru o … FEMEIE

Când tocmai părea că şi-a găsit fericirea în braţele tinerei actriţe Amber Heard după ce se despărţise, anul trecut, de partenera lui de-o viaţă, Vanessa Paradise, Johnny Depp a primit lovitura "fatală" : Amber l-a părăsit pentru o femeie de care s-a îndrăgostit, nimeni alta decât Marie de Villepin, fiica fostului premier francez Dominique de Villepin.

19 ian. 2013, 16:54
Johnny Depp a fost părăsit de noua lui iubită pentru o … FEMEIE

La 49 de ani, Johnny Depp s-a îndrăgostit până peste urechi de tânăra actriţă Amber Heard, de 26 de ani, cu care începuse să îşi facă planuri de căsătorie şi chiar pentru viitori moştenitori.

Dar visul cel mare al actorului a fost spulberat acum, după şapte luni de amor nebun cu Amber, iubita lui dovedindu-se a fi bisexuală şi părăsindu-l pentru fiica fostului premier francez Dominique de Villepin, Marie, care este fotomodel şi după care Amber s-a dus val-vârtej la Paris.

Ele au fost văzute împreună la diferite recepţii şi plimbându-se cu scuterul prin Paris. Amber şi Marie s-au cunoscut anul trecut , în octombrie, prin intermediul fostei prietene a actriţei, Tasya Van Ree, scrie The Sun.

Johnny Depp s-a îndrăgostit de Amber în timpul filmărilor la „The Rum Diary”. El i-a oferit o casă splendidă, de aproximativ 15 milioane de dolari în Tennessee şi a denumit o insulă de-a lui din Bahamas după numele lui Amber.