Johnny Depp, concert în premieră în România

Veşti bune pentru fanii muzicii rock. Trupa formată din actorul Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry va concerta în premieră în această vară la Bucureşti. Concertul va avea loc în luna iunie, la Romexpo, iar biletele au fost deja puse în vânzare.

31 mart. 2016, 13:29
Johnny Depp, concert în premieră în România

The Hollywood Vampires, trupa formată din Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul Joe Perry va susţine primul concert în România.

Trupa va cânta preponderent coveruri după artişti care nu mai sunt în viaţă, intenţia lor fiind de a aduce un tribut starurilor rock care au murit în anii ’70.

Concertul va avea loc pe 6 iunie, la Romexpo.Organizatorii au scos la vânzare un număr limitat de bilete la preţ promoţional: cel mai ieftin este de 149 de lei, iar cel la categoria Diamond Circle ajunge la 439 de lei.

Super-grupul The Hollywood Vampires, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înfiinţat de către legendarul Alice Cooper în 1970. Anul trecut i-a cooptat pe Johnny Depp şi Joe Perry pentru a susţine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar după succesul răsunator, aceştia au decis să pornească în turneu.

Citeşte şi Iron Maiden, Muse şi Scorpions cântă la Bucureşti în luna iulie