Johnny Depp şi-a reînnoit contractul cu Dior ca imagine a parfumului Sauvage

Johnny Depp a mai fost imaginea parfumului Sauvage în 2015. Acum, actorul a semnat pentru o sumă cu şapte cifre.

09 aug. 2022, 23:40
Johnny Depp şi-a reînnoit contractul cu Dior ca imagine a parfumului Sauvage

Johnny Depp este din nou imaginea Sauvage, iar fotografii promoţionale au fost deja realizate. Christin Dior l-a susţinut pe actorul american pe tot parcursul procesului cu Amber Heard, iar vânzările acestui parfum au crescut la comercianţii cu amănuntul, a raportat Wall Street Journal la începutul lunii iunie. În doar o lună, căutările pe Google pentru parfum au crescut cu 48%, de la 823.000 de căutări la 1,2 milioane. În plus, parfumul Sauvage se află pe primul loc al vânzărilor pe site-urile de cosmetice din lume și pe locul 4 pe Amazon.

Publicația notează faptul că retailerul de cosmetice Dior și concurentul său Ulta au înregistrat vânzări în creștere pentru parfumul promvat de Depp, ajungând să fie printre cele mai vândute parfumuri online.

Johnny Depp şi-a reînnoit contractul cu Dior pentru parfumul Sauvage

Pe parcursul întregului proces pentru defăimare al actorului împotriva fostei sale soţii, casa franceză şi-a menţinut relaţia contractuală cu actorul, în timp ce alte companii şi-au reziliat contractele sau l-au dat afară din proiecte: Disney a decis să nu conteze pe el pentru a juca din nou Jack Sparrow într-un noul film „Piraţii din Caraibe” şi Warner Bros l-a concediat din „Fantastic Beasts: Dumbledore’s Secrets”, înlocuindu-l cu danezul Mads Mikkelsen. Acum, unii dintre fanii lui Depp cumpără parfumul Dior în semn de susţinere.

Citeste si Amber Heard îşi vinde casa din deşert pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp. Cât cere pe „ascunzătoarea” din California

În reclama parfumului de pe YouTube, Johnny Depp apare în deşert, în compania lupilor, cântând la chitară electrică înainte de a spune: „În deşert, neînfricat şi uman”.

Comentariile la videoclip sunt, în cea mai mare parte, de susţinere pentru Johnny Depp, unele sub hashtag-ul #JusticiaParaJohnnyDepp şi aplauze pentru brand pentru păstrarea lui ca imagine: „Am fost în mai multe magazine prin oraş pentru a găsi parfumul şi toate rămăseseră fără Dior Sauvage. Hai echipa Johnny! Dreptatea trebuie să prevaleze”.

Între timp, Johnny continuă conflictul cu Amber Heard. Actriţa luptă din răsputeri să anuleze decizia magistraţilor. Amber Heard este nevoiă să achite daune de peste 8 milioane de dolari fostului ei soţ Johnny Depp, după ce a pierdut procesul de defăimare deschis de acesta. Există de mai multă vreme speculații cu privire la capacitatea acesteia de a acoperi daunele, acestea incluzând 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi 5 milioane de dolari în daune punitive, dar în statul Virginia acestea sunt limitate la 350.000 de dolari. La rândul său, Depp trebuie să-i plătească fostei sale soţii daune ăn valoare de 2 milioane de dolari.

Citeste si FOTO: Cum a reușit să câștige Johnny Depp 3 milioane de lire în câteva ore. Fanii s-au activat imediat