JOJO a făcut anunţul în direct. Motivul pentru care nu vrea să se mărite cu Paul Ipate

Jojo şi Paul Ipate au o fetiţă împreună, iar actriţa a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care nu are de gând să se căsătorească din nou. Jojo mai are un fiu din prima căsătorie, pe nume Achim, care are o legătură strânsă cu sora sa, Zora.

RomaniaTV.net
08 sept. 2017, 06:49
JOJO a făcut anunţul în direct. Motivul pentru care nu vrea să se mărite cu Paul Ipate

„Nu mă mai mărit. M-am măritat o data. A fost suficient. Am zis ca daca prima oara a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel”, a mai declarat Jojo la Kanal D.

„Are şi Achim, din când în când, câte un semn de întrebare. Deşi nu a fost gelos niciodata, el mereu şi-a dorit o surioară. Văzând că surioara lui creşte, e dragălaşă, mi-a spus că ar vrea sa fie iar bebelus. I-am explicat că nu se poate! Dar o iubeste foarte mult. Sunt înspăimântata când, din atâta iubire, o ia în braţe şi fuge cu ea prin casa. Innebunesc! Mor de frica! Il vad prin living. O tine în brate strâmb, intr-o parte asa, pare ca o sa cada in orice moment. El zice: ‘O tin bine, mami, o ţin cum m-ai învăţat’. Iar Zora e în braţele lui, sugrumată”, a spus Jojo la Teo Show.