Jojo are probleme după naştere. „O rog în fiecare zi să mă ajute…”

Jojo a născut o fetiţă pe 10 ianuarie, însă nici acum, la aproape trei săptămâni de la venirea pe lume a micuţei Zora, nu prea reuşeşte să o alăpteze. Artista este, totuşi, încrezătoare că fetiţa ei şi a lui Paul Ipate va prinde forţă şi va reuşi să se hrănească şi cu laptele matern de care are nevoie.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 09:55

Jojo are probleme cu alăptatul deşi au trecut aproape trei săptămâni de când a născut. Actrița a decis să împărtăşească cu fanii ei, pe blog, experienţa de a fi mamă pentru a doua oară.

Ea a scris că încearcă să aibă o alimentație corectă și sănătoasă, pentru ca lucrurile să devină mai simple, și le împărtășește din micile ei secrete şi altor mămici.

„Mămicilor, vă mulțumesc tare mult pentru toate sfaturile voastre! Vă spun sincer că mă simt mai linistita și…mai optimistă acum. O rog zilnic pe Zora sa ma ajute cu alaptatul, iar ea micuta, imi transmite deocamdată că nu poate, dar o scoatem noi la capat cumva. Sunt convinsă! Până atunci, mi-am pus la cale planul de alimentatie, căci trebuie să fac tot ce îmi stă în putință pentru a-i asigura micutei noastre laptele matern de care are atat de multa nevoie. La capitolul alimentatie, schimbarile nu sunt majore, dar există.

Pe lista mea se află în primul rând peștele (deși nu e favoritul meu), urmat de carnea de pui, legume si fructe cat curprinde! Nici de grasimi nu ma feresc, însă le consum pe cele bune, regasite in avocado, somon, ulei de masline și nuci. Acestea, integrate în compoziția lapticului, sunt extrem de sanatoase pentru cel mic. Dar de amidonul regasit în paine, cartofi, paste si orez ma cam tem în această perioada. De aceea consum paste integrale atunci când simt nevoia sa mananc asa ceva. Să vă mai spun cum mă pregătesc în fiecare zi pentru a obtine un laptic bun? Evit alimentele ce pot contine pesticide sau alte chimicale, de aceea, aleg doar fructe si legume bio, si le consum doar pe cele de sezon pentru a evita acest risc. În rest stau departe de rosii, mazare, fasole, varza, conopida, broccolli, ciocolată, cafea, miere, alune și lista e destul de lungă”, a scris Jojo pe blog.